Δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη για τον Παναθηναϊκό

Δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών απόψε αντιμετωπίζει στις (22:00) εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός απόψε στις (22:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα του Σάρουνας Γιασικεβίτσιους και του Νικ Καλάθη για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Oι πράσινοι ταξίδεψαν στην Ισπανία με πολλές απουσίες καθώς έμειναν στην Αθήνα ο Νεμάνια Νέντοβιτς για λόγους προφύλαξης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Εκτός έμεινε και ο νεαρός γκαρντ Νεοκλής Αβδάλας, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Το τριφύλλι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μονακό του Μάικ Τζέιμς με 91-83 για την 24η αγωνιστική σε μια αναμέτρηση που ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά πλήρωσε το κακό δεύτερο δεκάλεπτο και έτσι προήλθε η ήττα. Έτσι πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-16.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα ζορίστηκε αρκετά, όμως επιβλήθηκε 71-66 της Μπάγερν Μονάχου στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την Τρίτη (1/2) και ανέβηκε στο 18-5. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλεξ Αμπρίνες και Πιέρ Οριόλα, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Κόρι Χίγκινς, ο οποίος είναι τραυματίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ