Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ 70-52

Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ 70-52

Η Μπάγερν Μονάχου βρήκε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να καθαρίσει αρκετά νωρίς την αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας με σκορ 70-52.

Μια ακόμη σημαντική νίκη πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου, επικρατώντας με σκορ 70-52 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Βαυαροί μετά την όχι τόσο καλή τους πρώτη περίοδο επέστρεψαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, και στην επανάληψη επέβαλλαν τον ρυθμό τους, παίρνοντας εν τέλει μια πολύ σημαντική νίκη που τους ανεβάζει στο 12-12 και τους πάει ακόμα πιο κοντά στην οκτάδα. Για τους Ισραηλινούς το ρεκόρ τους έπεσε στο 10-12.

Πρώτος σκόρερ για τους Γερμανούς ήταν ο Κόρι Γουόλντεν με 13 πόντους και 9 είχε ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Τελ Αβίβ 20 πόντους είχε ο Σκότι Γουίλμπεκιν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, παίρνοντας τα ηνία του ματς και έχοντας ένα μικρό προβάδισμα. Όσο περνούσε η ώρα, η Μπάγερν Μονάχου ανέβαζε ρυθμούς και ροκάνισε σχετικά άμεσα τη διαφορά. Μάλιστα η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι πέρασε μπροστά στο σκορ και κατάφερε με τη σειρά της να πάρει ένα μικρό προβάδισμα, 30-29, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί πάτησαν… γκάζι και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην ομάδα της Μακάμπι να παλέψει για κάτι καλύτερο. Η διαφορά ξεπέρασε τους δέκα πόντους και τα τελευταία λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Μπάγερν να εξασφαλίζει το ροζ φύλλο αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ