Ζάλγκιρις Κάουνας – Ούκινς Καζάν 67-76

Ζάλγκιρις Κάουνας – Ούκινς Καζάν 67-76

Η Ούνικς Καζάν επικράτησε με σκορ 76-67 της Ζάλγκιρις Κάουνας, κρατώντας τη θέση της στην οκτάδα, ενώ βύθισε ακόμα περισσότερο τους Λιθουανούς.

Ήταν ένα από τα παιχνίδια που η Ούνικς Καζάν έπρεπε να «καθαρίσει» αν ήθελε να μείνει στη ζώνη των play-off, και τα κατάφερε, αφού επιβλήθηκε με σκορ 76-67 της Ζάλγκιρις Κάουνας στη Λιθουανία, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Έτσι οι Ρώσοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 13-10 και κρατούν τη θέση τους στην οκτάδα που οδηγεί στα play-off, ενώ οι Λιθουανοί συνεχίζουν τις απογοητευτικές εμφανίσεις παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-18.

Κορυφαίος για το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ήταν ο Λορέντζο Μπράουν με 19 πόντους, ενώ 15 πόντους είχε ο Τζον Μπράουν και 14 ο Μάριο Χεζόνια. Από την άλλη πλευρά, ο Εντγκάρας Ουλάνοβας μέτρησε 16 πόντους και ο Λούκας Λεκάβιτσιους είχε 14.

Το πρώτο ημίχρονο πήγε αρκετά ψηλά στο σκορ, με τους δύο αντιπάλους να ξεκινούν την αναμέτρηση όντας κοντά στο σκορ, καταφέρνοντας να διασπάσουν τις άμυνες και να πετύχουν εύκολα καλάθια. Στη συνέχεια η Ούνικς βρήκε περισσότερο ρυθμό, χάρη στα γκαρντ της, και μπόρεσε να χτίσει μια μικρή διαφορά που την επέτρεψε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 45-39, υπέρ του συνόλου του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Ζάλγκιρις μπορεί να ξεκίνησε καλύτερα και να μάζεψε γρήγορα την απόστασή της στο σκορ, όμως οι Ρώσοι ανέκαμψαν άμεσα και αύξησαν τη διαφορά τους πηγαίνοντας στην τέταρτη περίοδο στο +9 (63-54). Η τέταρτη περίοδος δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, η Ούνικς κατάφερε να ελέγξει το ματς και να μην απειληθεί περισσότερο, παίρνοντας έτσι το ροζ φύλλο αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ