Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 66-51: Στάση… Φενέρ για την Ρεάλ

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 66-51: Στάση… Φενέρ για την Ρεάλ

Mεγάλη εμφάνιση και βραδιά για την Φενέρμπαχτσε η οποία επικράτησε με το ευρύ 66-51 της Ρεάλ Μαδρίτης κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την είσοδο της στα play off.

Ποιός θα την σταματήσει; Μια εξαιρετική Φενέρμπαχτσε παρέσυρε στο διάβα της και την Ρεάλ Μαδρίτης με το επιβλητικό 66-51 και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία. Έννατη νίκη σε δέκα αγώνες πλέον για τους Τούρκους οι οποίοι έχουν ξεκίνησει την αντεπίθεση τους για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα.

Στην 8η θέση με ρεκόρ 12-10 η Φενέρ, ενώ από την άλλη η Ρέαλ παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο οπισθοχώρησε στο 20-4.

Η Ρεάλ ξεκίνησε την αναμέτρηση προηγούμενοι με 2-8,ωστόσο από εκείνο το σημείο τα πάντα έσβησαν για τους «μερέγχες». Ο Γιούλ με τρίποντο στα 6.08 έδωσε διαφορά έξι πόντων για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, με το καλάθι του Ισπανού να είναι το τελευταίο της Ρεάλ για την πρώτη περίοδο. 

Η Φενέρ έτρεξε ένα απίθανο σερί 17-0! Με αποτέλεσμα να φτάσει το σκορ στο 19-8 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου. 

Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με την Ρεάλ να σκοράρει με το σταγονόμετρο. Αυτό οι Τούρκοι το εκμεταλλεύτηκαν κλείνοντας το ημίχρονο στο +10 (27-17). 

Το τρίτο δεκάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Τζόρτζεβιτς η οποία χάρη στην εξαιρετική της άμυνα, είχε καταφέρει να μπλοκάρει πλήρως τους, Ισπανούς επιθετικά. Παίρνοντας ρυθμό από την άμυνα η Φενέρ έβρισκε και την ψυχολογία στο σκοράρισμα, κάτι που της έδινε την δυνατότητα να διατηρεί την διαφορά σε διψήφια νούμερα. 

 Η άμυνα της Φενέρμπαχτσε τσάκισε τη Ρεάλ, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +18 (48-30) με τη λήξη της τρίτης περιόδου όπου οι Μαδριλένοι μετρούσαν 11/44 σουτ και μόλις 5 ασίστ! Εν τέλει, η Φενέρ επικράτησε με 66-51, σημειώνοντας την ένατη νίκη της στα τελευταία 10 ματς στην κανονική περίοδο, διαλύοντας κάθε επιθετικό πλάνο του Λάσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ