Μάνατζερ Κάτας: «Ο Όντεντ δεν ήθελε συμβόλαιο 4 μηνών, είναι προπονητής Euroleague»

Μάνατζερ Κάτας: «Ο Όντεντ δεν ήθελε συμβόλαιο 4 μηνών, είναι προπονητής Euroleague»

Ο Γκιγιέρμπο Μπάρχο, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε ο Όντεντ Κάτας με τη Μακάμπι, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο ατζέντης του Όντεντ Κάτας, Γκιγιέρμπο Μπάρχο, μίλησε για τη συνάντηση που είχε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Τελ Αβίβ και αναφέρθηκε στους λόγους που η συζήτηση δεν κατέληξε σε «γάμο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ατζέντη του Ισραηλινού τεχνικού στο «Sport.5»:

«Ο Κάτας δεν είναι ένας προπονητής που θα έρθει για τέσσερις μήνες, δεν είναι αυτός που θα έρθει να σώσει αυτή τη σεζόν. Το να πάει έτσι δεν είναι κάτι που θέλει».

Για το τι έχει να χάσει: «Ο Κάτας είναι προπονητής της Euroleague, με μεγάλη εμπειρία, δεν θέλει να πάρει συμβόλαιο για τόσο λίγο χρόνο, γιατί ποιος υπόσχεται τι θα γίνει μετά; Ο Κάτας δεν βρίσκεται πλέον σε αυτό το στάδιο της καριέρας του. Στον Παναθηναϊκό κέρδισε ένα νταμπλ, αλλά δεν συνέχισε μετά από πέντε μήνες λόγω μιας συγκεκριμένης κατάστασης».

Για το αν προσβλήθηκε που δεν θέλει η Μακάμπι να δεσμευτεί και για την επόμενη σεζόν: «Απολύτως όχι, έτσι είναι δουλειά. Η σχέση του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πάντως καλή».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι: «Από την πλευρά μας, είναι σίγουρο ότι δεν θα το κάνουμε, δεν θα πάρουμε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ακόμα κι αν ο Οντέντ πάει εκεί για 4 μήνες, θα κάνει καλή δουλειά, αλλά εμείς έχουμε ένα όραμα πέρα ​​από αυτό».

Γιατί η Μακάμπι δεν προσφέρει συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν: «Αυτό πρέπει να τους ζητηθεί. Από όσο γνωρίζω, η διοίκηση δεν θέλει να δεσμευτεί για την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ