Σφαιρόπουλος: «Μια φορά Μακάμπι, για πάντα Μακάμπι»

Σφαιρόπουλος: «Μια φορά Μακάμπι, για πάντα Μακάμπι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε... αντίο στη Μακάμπι.

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί παρελθόν από τη Μακάμπι. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν στην έξοδο τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, με την ομάδα του λαού να επισημοποιεί χθες το διαζύγιο.

Ο Έλληνας προπονητής αποχαιρέτησε τη Μακάμπι, ευχαριστώντας τους πάντες για την τετραετή συνεργασία.

Αναλυτικά το… αντίο του Σφαιρόπουλου στην ομάδα του Ισραήλ:

«Μια φορά Μακάμπι, για πάντα Μακάμπι!

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι, που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω αυτή τη θρυλική ομάδα. Να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που προπόνησα αυτές τις τέσσερις σεζόν για τη συνεργασία τους. Επίσης τη διοίκηση, τους προπονητές, τα μέλη του σταφ και τους υπαλλήλους στα γραφεία της Μακάμπι για τη σπουδαία επαγγελματική σχέση που είχαμε. Έκανα μόνο φίλους στη Μακάμπι. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω έναν-έναν ξεχωριστά όλους τους φιλάθλους της Μακάμπι για την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτές οι στιγμές αγάπης θα έχουν πάντα θέση στην καρδιά μου.

Δυστυχώς, δεν αποδώσαμε καλά τελευταία, παρότι προσπαθήσαμε να σηκώσουμε την ομάδα ψηλά σε μια δύσκολη κατάσταση. Φεύγω από μια ομάδα που αγαπώ γνωρίζοντας πως εργάστηκα σε αυτή για τέσσερις σεζόν αφοσιωμένος και δείχνοντας τη νοοτροπία της Μακάμπι και το μαχητικό πνεύμα που χαρακτηρίζει τον σύλλογο.

Δούλεψα με σεβασμό, περηφάνια, αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό.

Καλή τύχη σε όλους στην ομάδα στο δρόμο που ακολουθεί. Ζήτω η Μακάμπι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ