Νέος «Ντόρσεϊ» για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Στο «κόλπο» και η Αρμάνι

Νέος «Ντόρσεϊ» για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Στο «κόλπο» και η Αρμάνι

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παρακολουθούν στενά την περίπτωση του, ενώ «ματιές» ρίχνει και η ιταλική ομάδα...

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παρακολουθούν στενά την αγορά και προσπαθούν να αποκτήσουν ότι καλύτερο κινείται σε αυτή. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του ελληνικού μπάσκετ φαίνεται πως είναι και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να πάρει ελληνικό διαβατήριο και να μπορεί να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα, κάτι που αυτόματα θα σημαίνει ότι θα «λύσει» και τα χέρια των «αιωνίων».

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεδομένα θα ενδιαφερόντουσαν για τον ομογενή γκαρντ που κάνει πράγματα και θαύματα στην Ιταλία και θα μπορούσε να γίνει μια ανάλογη κίνηση Τάιλερ Ντόρσεϊ, μιας και δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ όποιου καταφέρει να τον αποκτήσει.

Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Μπρέσια, έχοντας 17,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ ανά ματς και όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του δεν περνούν… απαρατήρητες από τις ομάδες της Euroleague. Με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να έχουν εκφραστεί ήδη σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον παίκτη στην πλευρά του και να περιμένουν τις εξελίξεις, με τον Μήτρου-Λονγκ να είναι θέμα χρόνου πλέον να αγωνιστεί σε ομάδα της Euroleague.

Πέρα από τους «αιώνιους» όμως στο «κόλπο» είναι και η Αρμάνι Μιλάνο για να τον κάνει δικό της, με τον Ετόρε Μεσίνα να έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του. Και τον αντιμετώπισε πριν μερικές μέρες ως αντίπαλο σε ένα ματς όπου είχε 22 πόντους, με τον Μήτρου-Λονγκ να έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του και να «χτυπάει» και την πόρτα της Εθνικής ομάδας. Εφόσον πάρει το διαβατήριο, κάτι που σύμφωνα και με την πλευρά του παίκτη αναμένεται να γίνει στο προσεχές διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ