«Ματιές της Αρμάνι σε Μήτρου-Λονγκ, τον θέλουν και ελληνικές ομάδες» (vid)

«Ματιές της Αρμάνι σε Μήτρου-Λονγκ, τον θέλουν και ελληνικές ομάδες» (vid)

Η Αρμάνι Μιλάνο παρακολουθεί την περίπτωση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ενώ παράλληλα φέρονται να ενδιαφέρονται κι ελληνικές ομάδες για την περίπτωση του.

Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας 17,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ ανά ματς. Φυσικά, οι εμφανίσεις του δεν περνούν… απαρατήρητες από τις ομάδες της Euroleague.

Όπως αποκαλύπτει το «BasketNews», η Αρμάνι Μιλάνο παρακολουθεί την περίπτωσή του, ειδικά μετά και την επίδοσή του κόντρα στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα την προηγούμενη εβδομάδα, όπου και σημείωσε 22 πόντους στην νίκη της Μπρέσια.

Ο Καναδός σούτινγκ γκαρντ διανύει σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Μπρέσια, μετρώντας 17.4 πόντους, 4.7 ασίστ και 4.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 37% στο τρίποντο, κι όπως επισημαίνεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, η περίπτωση του ενδιαφέρει κι ελληνικούς συλλόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σκόρερ από το Οντάριο δεν έχει αποκτήσει ακόμη το ελληνικό διαβατήριο, όμως το ενδιαφέρον για την φοβερή χρονιά που διανύει από τη Euroleague φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να του δώσουν συμβόλαιο τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ