Η δοκιμασία του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ και ο «τελικός» στο Μιλάνο για… Ολυμπιακό

Η δοκιμασία του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ και ο «τελικός» στο Μιλάνο για… Ολυμπιακό

Μια δύσκολη αποστολή έχει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00) για την 33η αγωνιστική της regular season. Μεγάλο ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό, καθώς η Αρμάνι Μιλάνο δίνει ακόμα έναν... τελικό, αντιμετωπίζοντας τη Μονακό (21:45).

Τα… ρέστα του θα παίξει απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός που δεν έχει να… χάσει κάτι. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αντιμετωπίζει στην Αθήνα τη Ρεάλ Μαδρίτης και καλείται να κάνει κόντρα σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Euroleague.

Οι «πράσινοι» που προέρχονται από την ήττα κόντρα στη Μακάμπι, θα αγωνιστούν και απέναντι στη Βασίλισσα με πολλές απουσίες, καθώς εκτός έμειναν οι Γιόβιτς, Ουάτι και Μποχωρίδης. Από την άλλη, κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Νίκος Χουγκάζ ο οποίος κόντρα στη Μακάμπι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο υπάρχει και για τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μονακό στην Ιταλία (21:45). Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με την τρίτη θέση την οποία διεκδικούν οι ερυθρόλευκοι με τους Ιταλούς.

Αυτή τη στιγμή η Αρμάνι βρίσκεται στην 3η θέση και κρατάει την τύχη στα χέρια της ωστόσο χρειάζεται να κάνει το απόλυτο 2/2 κόντρα σε Μονακό και Βιλερμπάν, για να καταφέρουν να κρατήσουν τη θέση.

Φυσικά, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού επικρατεί αγωνία για την αναμέτρηση, καθώς σε περίπτωση ήττας της Αρμάνι, τότε το πλεονέκτημα πηγαίνει αυτομάτως στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 21:00

Μακάμπι – Βιλερμπάν 21:05

Αρμάνι Μιλάνο – Μονακό 21:45

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ