ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός μετά τις τρεις σερί ήττες από Ζαλγκίρις, Αρμάνι και Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, επικράτησε της Μπάγερν (80-67), πριν ηττηθεί πριν από δύο μέρες από τη Μακάμπι (83-95) στο ΟΑΚΑ. Έτσι, το ρεκόρ του στη διοργάνωση διαμορφώθηκε στο 7-18, με την ομάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-8 και γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να φτάσει την Μπαρτσελόνα, δίνει μάχη να κρατήσει τη θέση της από τις Αρμάνι και Ολυμπιακό που την καταδιώκουν.

Έρχεται από δύο διαδοχικές απώλειες στην Ευρωλίγκα, αφού ηττήθηκε στην Τουρκία από την Εφές (93-90) και στο Ισραήλ από τη Μακάμπι (75-74).

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:00 της Πέμπτης, στο OAKA.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Πρίφτης: «Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας κόντρα στη Ρεάλ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα χρειαστεί υπέρβαση από τον Παναθηναϊκό για να είναι ανταγωνιστικός σε αυτό το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το κίνητρο του Παναθηναϊκού και αν υπάρχει πικρία για τις ήττες: «Κάναμε προσπάθεια χθες αλλά δεν ήταν αρκετή. Έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Οι 95π. που δεχθήκαμε είναι πάρα πολλοί, αυτό δείχνει ότι δεν προσπαθήσαμε όσο θα έπρεπε. Πρέπει περισσότερο. Το επόμενο παιχνίδι είναι με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε μόλις μία μέρα, να παίξουμε έξυπνα και να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και μεγάλο ρόστερ».

Για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει από πλευράς μας να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγάλη ενέργεια. Δεν είναι εύκολο, έχουμε απουσίες και κούραση από το προηγούμενο παιχνίδι. Αλλά δεν γίνεται και αλλιώς».

Για το αν ένας αντίπαλος του επιπέδου της Ρεάλ δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες: «Πιθανόν. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μερικές φορές, όπως χθες, δεν είμαστε αρκετοί».

Για το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού: «Λογικά θα είμαστε όπως ήμασταν χθες. Θα υπάρχει και ο Νίκος Χουγκάζ, που χθες δεν μπορούσε να παίξει».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Παπαπέτρου: «Παίζει φοβερό μπάσκετ η Ρεάλ»

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου που έκανε λόγο για ομάδα που παίζει φοβερό μπάσκετ ενώ αναφέρθηκε και στο κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός.

Όσα είπε ο Παπαπέτρου:

Για την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Νομίζω ότι το γιατί μένει να το δούμε και να το αναλύσουμε μπασκετικά και με κάποια λογική εξήγηση. Παράπονο έχεις όταν είσαι άτυχος και έχεις ηττηθεί με ένα σουτ. Παίζαμε στην έδρα μας, δεχθήκαμε 95 πόντους και ηττηθήκαμε με καθαρό σκορ, οπότε δεν υπάρχει κάποιο παράπονο.

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, κατεβήκαμε με εννιάδα, με κάποιους παίκτες πολύ επιβαρυμένους, αλλά το θέμα είναι να κοιτάξουμε μπασκετικά τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα στην άμυνα, πόσα φτηνά καλάθια θα μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει. Επιθετικά ήμασταν αρκετά καλά σε πολλά σημεία του αγώνα, αλλά αμυντικά δεχθήκαμε 95 πόντους στην έδρα μας, που είναι πάρα πολλοί και σίγουρα θα πρέπει κάτι να κάνουμε γι’ αυτό».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Προφανώς και είναι μια ομάδα που παίζει φοβερό μπάσκετ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλύτερα αμυντικά διότι η Ρεάλ διαθέτει πολλή ποιότητα. Είναι ο μόνος τρόπος να προσεγγίσουμε έτσι το παιχνίδι γιατί είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και αν ξεφύγει το ματς θα είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε».

Για το κίνητρο του Παναθηναϊκού: «Όλα αυτά τα ματς δίνουν κίνητρο. Μπορεί να βρισκόμαστε σε μία θέση που δεν μας επιτρέπει να διεκδικούμε κάτι στην Euroleague αυτή τη στιγμή, αλλά τέτοιου επιπέδου παιχνίδια δίνουν από μόνα τους κίνητρο σε όλους μας».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Σίγουρα θα ήθελα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αλλά αναγνωρίζω ότι οι εποχές είναι διαφορετικές και δύσκολες από πολλές πλευρές. Η ομάδα δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ωστόσο ευελπιστώ ότι ο κόσμος θα είναι εκεί όταν πρέπει γιατί μην ξεχνάμε ότι μας έχει μείνει ακόμη ένας στόχος ενεργός, το πρωτάθλημα και όλοι μας πιστεύουμε πως μπορούμε να το κυνηγήσουμε και να δώσουμε το 100% για την επίτευξή του. Όλοι μαζί, σύσσωμοι, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμος και όσοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό μπορούμε να είμαστε ένα για αυτόν τον στόχο».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Προπαντός θα ήθελα να υπάρχει υγεία για όλον τον κόσμο και ειρήνη στους περίεργους καιρούς που ζούμε. Από εκεί και πέρα, μπασκετικά εύχομαι να κλείσει η σεζόν με έναν τίτλο γιατί αξίζει στην ομάδα και σε όλους τους ανθρώπους που είναι εδώ και εργάζονται σκληρά αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μακάρι να τα καταφέρουμε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ