Όλα για όλα ο «πληγωμένος» Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Όλα για όλα ο «πληγωμένος» Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Έναν «τελικό» δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, καθώς φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (21:00) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, με τη νίκη να αφήνει περιθώρια ακόμα και για τη δεύτερη θέση!

Η χθεσινή βραδιά για τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε με δύο… θριάμβους. Παρότι οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν αγώνα, είδαν τον Παναθηναϊκό και κυρίως τη Μονακό να τους κάνουν δύο μεγάλα «δώρα» και να τους δίνουν τη μεγάλη ευκαιρία για ένα καλύτερο πλασάρισμα στα play-offs.

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να πάρει έναν «τελικό» στο ΣΕΦ (21:00) απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague.

Μια αναμέτρηση που θα καθορίσει και τη μοίρα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και στα play-offs, καθώς αυτή τη στιγμή οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να τερματίσουν από 2οι έως και 4οι.

Πιο συγκεκριμένα:

Για τη δεύτερη θέση: Νίκη επί της Μπαρτσελόνα και ήττα της Ρεάλ από τη Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη στην 34η αγωνιστική.

Για την τρίτη θέση να: Νικήσει την Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ επικρατήσει της Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη ή ηττηθεί από τη Μπαρτσελόνα και ηττηθεί και η Αρμάνι Μιλάνο στη Λιόν από τη Βιλερμπάν.

Για την τέταρτη θέση να: Ηττηθεί από τη Μπαρτσελόνα και νικήσει η Αρμάνι Μιλάνο τη Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Ένα παιχνίδι δύσκολων συνθηκών, καθώς για τους Πειραιώτες οι Κώστας Σλούκας και Μουσταφά Φαλ δεν έχουν προπονηθεί καθόλου αυτές τις ημέρες, λόγω ίωσης, κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να αγωνιστούν απόψε.

«Δύσκολα μέχρι στιγμής ο Φαλ και ο Σλούκας αλλά θα δούμε για τους υπόλοιπους», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την άλλη και η Μπαρτσελόνα θα «κατέβει» με προβλήματα, καθώς εκτός θα είναι σίγουρα οι Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Μπράντον Ντέιβις, Κόρι Χίγκινς και Πιέρε Οριόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ