Ο μεγάλος τελικός του Ολυμπιακού με την Μπάρτσα – Η βαθμολογία, όλα τα σενάρια (pic)

Ο μεγάλος τελικός του Ολυμπιακού με την Μπάρτσα – Η βαθμολογία, όλα τα σενάρια (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, αλλά και που μπορεί να καταλήξει πλέον ο Ολυμπιακός.

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στη Euroleague μετά και την ολοκλήρωση τού πρώτου μισού της 33ης αγωνιστικής της Euroleague. Καθώς Αρμάνι Μιλάνο και Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκαν κάνοντας τεράστια «δώρα» στον Ολυμπιακό που μπορεί να κυνηγήσει ακόμα και τη δεύτερη θέση.

Η Μονακό ήταν αυτή που νίκησε την ομάδα του Έτορε Μεσίνα μέσα στην Ιταλία και πλέον οι Ερυθρόλευκοι κρατούν την στα χέρια τους για την τρίτη θέση, σε πρώτη φάση, μιας και το Μιλάνο έπεσε στο 18-9 όπου οι Πειραιώτες τους έχουν στην ισοβαθμία. Οι Γάλλοι ανέβηκαν στο 14-13 και βρίσκονται για τα καλά στα play-offs.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης νικώντας τους Ισπανούς στο ΟΑΚΑ με σκορ 87-86. Έτσι οι Πράσινοι πήγαν στο 8-18, όμως παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, οι Μαδριλένοι μπήκαν σε μπελάδες για τη δεύτερη θέση πέφτοντας στο 18-9, που σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός επικρατήσει της Μπαρτσελόνα θα τους προσπεράσει, με την ομάδα του Λάσο να έχει ακόμα ένα παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε τη… δουλειά της στην αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν παίρνοντας μια σχετικά εύκολη νίκη. Οι Ισραηλινοί ανέβηκαν στο 15-11 και απειλούν την Αναντολού Έφες για την πέμπτη θέση του πίνακα, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα με τις διασταυρώσεις στα play-offs. Οι Γάλλοι έπεσαν στο 8-19 υποχωρώντας κι άλλο.

Που μπορεί να καταλήξει ο Ολυμπιακός

Τα παραπάνω αποτελέσματα δίνουν τη δυνατότητα στο σύνολο τού Γιώργου Μπαρτζώκα να βρεθεί με λίγη τύχη ακόμα και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Φυσικά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ αύριο Παρασκευή (1/4, 21:00), παρά τις απουσίες που θα έχει, καθώς μιλάμε για ένα ματς που θα κρίνει τα πάντα ενόψει play-offs.

Αυτήν την στιγμή υπάρχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα στους Ερυθρόλευκους, την Αρμάνι και τη Ρεάλ. Οι Πειραιώτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους και το αποτέλεσμα με τους Καταλανούς θα δείξει που θα τους βρει η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Πάμε να δούμε τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός:

Για τη δεύτερη θέση: Νίκη επί της Μπαρτσελόνα και ήττα της Ρεάλ από τη Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη στην 34η αγωνιστική.

Για την τρίτη θέση να: Νικήσει την Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ επικρατήσει της Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη ή ηττηθεί από τη Μπαρτσελόνα και ηττηθεί και η Αρμάνι Μιλάνο στη Λιόν από τη Βιλερμπάν.

Για την τέταρτη θέση να: Ηττηθεί από τη Μπαρτσελόνα και νικήσει η Αρμάνι Μιλάνο τη Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ