Ζαλγκίρις: Τέλος ο Ζντοβτς, αναλαμβάνει ο Μακσβίτις

Ζαλγκίρις: Τέλος ο Ζντοβτς, αναλαμβάνει ο Μακσβίτις

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας ο Γιούρε Ζντοβτς, με τον Κάζις Μακσβίτις να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Λιθουανών.

Μετά από μόλις έξι μήνες  παραμονής στην Ζαλγκίρις Κάουνας παρελθόν αποτελεί ο Γιούρε Ζντοβτς, όπως ανακοίνωσε ο λιθουανικός σύλλογος, που μάλιστα δεν έχασε χρόνο και βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πλέον στον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας θα βρίσκεται ο Κάζις Μακσβίτις, που μέχρι πρότινος ήταν στην Πάρμα Περμ ενώ έχει αναλάβει και τα ηνία της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο νέος τεχνικός της Ζαλγκίρις θα είναι για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

«Αποφασίσαμε να βάλουμε τα θεμέλια όχι μόνο για το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά και για την επόμενη και προχωρήσαμε στις αλλαγές τώρα. Δεν είναι μυστικό ότι ο Μακσβίτις θα πρέπει να περάσει το καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας, οπότε θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους μήνες, προκειμένου να μάθει τους παίκτες και τους προπονητές, όπως και τη φιλοσοφία των ανθρώπων που θα παραμείνουν στο κλαμπ», τόνισε ο general manager της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ