Νέντοβιτς για τις ΝΑΤΟϊκές σημαίες στο Ζαλγκίρις-Ερ. Αστέρας: «Δεν υπάρχει θέση για τέτοια πράγματα»

Νέντοβιτς για τις ΝΑΤΟϊκές σημαίες στο Ζαλγκίρις-Ερ. Αστέρας: «Δεν υπάρχει θέση για τέτοια πράγματα»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πήρε θέση για τις ΝΑΤΟϊκές σημαίες που υψώθηκαν από οπαδούς της Ζαλγκίρις στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και τον Ερυθρό Αστέρα μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, αλλά είχε πλούσιο εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες της αρχικής πεντάδας του Ερυθρού Αστέρα αρνήθηκαν να κρατήσουν το πανό που έγραφε «Stop War» για την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστούν έντονα από τους φίλους των πρωταθλητών Λιθουανίας.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κάποιοι φίλαθλοι της Ζαλγκίρις Κάουνας ύψωσαν σημαίες του ΝΑΤΟ προκαλώντας τη δυσαρέσκεια αρκετών Σέρβων, που θυμούνται ακόμη τους βομβαρδισμούς στην πατρίδα τους το 1999.

Αυτή η κίνηση των Λιθουανών προκάλεσε την αντίδραση του Σέρβου παίκτη του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Νέντοβιτς που με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως αυτά δεν έχουν θέση στα γήπεδα.

«Δεν υπάρχει θέση για τέτοια πράγματα στα γήπεδα μπάσκετ», έγραψε στο Twitter για τις ΝΑΤΟϊκές σημαίες ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ