Θρύλος του Παναθηναϊκού «βλέπει» τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague (vid)

Θρύλος του Παναθηναϊκού «βλέπει» τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague (vid)

Εκανε τις εκτιμήσεις του για τη φετινή Euroleague και… έβγαλε τελικό Ολυμπιακό – Μπαρτσελόνα!

Στον τελικό της Euroleague «βλέπει» τον Ολυμπιακό ο Μάικ Μπατίστ! Ο βετεράνος σέντερ, που έγραψε ιστορία με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, έκανε τις εκτιμήσεις του για τη φετινή Euroleague και έβγαλε τελικό Ολυμπιακό – Μπαρτσελόνα. Ο άλλοτε άσος του Τριφυλλιού αναφέρθηκε αρχικά στα πλέι οφ, όπου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακό και Αρμάνι Μιλάνο.

Συγκεκριμένα, ο Μάικ Μπατίστ «βλέπει» την Μπαρτσελόνα να παίρνει την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague με «σκούπα» (3-0) απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά και τον Ολυμπιακό να αποκλείει την Μονακό στα τέσσερα παιχνίδια (3-1). Τα άλλα δύο ζευγάρια είναι πιο αμφίρροπα, σύμφωνα με τον Αμερικανό. Ομως, θεωρεί ότι στο τέλος οι Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο θα καταφέρουν να προκριθούν απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (3-2) και Αναντολού Εφές αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του:

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 3-0
Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-2
Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές 3-2
Ολυμπιακός – Μονακό 3-1

Εάν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά του Μάικ Μπατίστ, στο Final 4 του Βελιγραδίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι και η Μπαρτσελόνα την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι προβλέψεις του Αμερικανού, μάλιστα, δεν σταμάτησαν στα πλέι οφ, αλλά συνεχίστηκαν και στο Final 4, με τον θρύλο του Τριφυλλιού να «βλέπει» τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάρτσα και νικήτρια της φετινής Euroleague την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ