ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Μονακό μπόρεσε να πλασαριστεί στην προτελευταία θέση των πλέι οφ, με τις πέντε σερί νίκες να τις επιτρέπουν να αποφύγει την 8η θέση και τη διασταύρωση με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Τελευταία ήρθε η νίκη με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου (91-74) χάρη σε προσωπικό σόου του Μπέικον. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη μονομαχήσει δύο φορές στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 71-54 στο πρώτο παιχνίδι και τη Μονακό να νικάει με 72-96 στη δεύτερη αναμέτρηση. Στο 1-1 η σειρά, μεταφέρεται για τους δύο επόμενους αγώνες στη Γαλλία.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στη νοκ-άουτ φάση της Ευρωλίγκας, αφού κατέλαβε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν, με ρεκόρ 19-9. Τίθεται για τρίτη φορά αντιμέτωπος με τη Μονακό, δίνοντας το πρώτο από τα δύο κολλητά ματς στη Γαλλία. Έτσι, το σύνολο του Μπαρτζώκα ψάχνει τρόπο να… σπάσει την έδρα των Γάλλων, έτσι ώστε η σειρά να επιστρέψει σίγουρα στο ΣΕΦ και να μην γίνει το 1-3 και έρθει ο αποκλεισμός.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 22:00 της Τετάρτης.

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, βαρόμετρο ο Μπέικον»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τα δύο κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια με την Μονακό για τα πλέι οφ της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με την Μονακό: «Είμαστε μέσα στην ευρωπαϊκή μας πορεία, είναι πολύ σημαντικά και τα δύο παιχνίδια, αρχής γενομένης από το πρώτο. Όλοι όσοι είμαστε στον οργανισμό του Ολυμπιακού θέλουμε να παίξουμε κρίσιμα παιχνίδια, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ. Αυτή είναι η μοίρα μας».

Για το αν θα αλλάξει κάποια πράγματα ή πιστεύει ότι πρέπει να λειτουργήσει με το ίδιο πλάνο που είχε έως τώρα: «Στο πρώτο ματς της σειράς κάναμε αρκετά πράγματα πολύ καλά και στο δεύτερο κάναμε πολλά πράγματα άσχημα. Επί της ουσίας είμαστε ίδιοι, ελάχιστες διαφοροποιήσεις είχαμε. Τα κάναμε όλα ανάποδα για αυτό και τρέχουμε τώρα να κερδίσουμε ξανά το πλεονέκτημα. Πρέπει να παίξουμε με το στυλ μας, με τον δικό μας τρόπο, πράγμα που δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και τότε θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Για το ματς στην κανονική περίοδο κι αν είναι κριτήριο: «Προερχόμασταν από τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και ήμασταν όλοι χαρούμενοι. Δεν πρέπει να είσαι απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου της Μονακό, με ακριβό ρόστερ, αθλητικότητα, ποιότητα και ταλέντο. Μένει να δούμε αν θα είμαστε έτοιμοι πνευματικά και νομίζω θα είμαστε».

Για τον Χασάν Μάρτιν κι αν υπολογίζεται: «Έρχεται μαζί μας αλλά κάνει ατομικό πρόγραμμα, όχι με την ομάδα».

Για το αν θα χτυπήσει την Μονακό αλλάζοντας κάτι: «‘Όχι πάνω κάτω έτσι θα είναι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με περισσότερους γκαρντ για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Ο Μπέικον έκανε τα ίδια πράγματα και στα δύο ματς, στο ένα έβαλε δύο και στο άλλο 20 πόντους. Αναλύσαμε στο βίντεο τι θα κάνει. Ο Τζέιμς θα σκοράρει και θα δημιουργήσει ούτως ή άλλως, οι άλλοι παίκτες θα κάνουν την δουλειά τους, αλλά ο Μπέικον είναι βαρόμετρο».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπέικον: «Πρέπει να βγάλουμε την ίδια ένταση όπως στο δεύτερο παιχνίδι»

Ο Ντουέιν Μπέικον μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η Μονακό πρέπει να βγάλει την ίδια ένταση που είχε στο Game 2.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στην αποστολή μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να βγάλουμε την ίδια ένταση στο ματς, όπως ακριβώς και στο Game 2 προκειμένου να έχουμε και πάλι το πάνω χέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το κλειδί θα είναι η άμυνά μας ώστε να μπορέσουμε να τρέξουμε στο transition για να βρούμε εύκολους πόντους», ανέφερε ο Ντουέιν Μπέικον.

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ