Ο Σαμοντούροβ στον Παναθηναϊκό, ο Σπανούλης προπονητής του…

Ο Σαμοντούροβ στον Παναθηναϊκό, ο Σπανούλης προπονητής του…

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει για παίκτη τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ του Παναθηναϊκού, στο τελικό τουρνουά Adidas Next Generation, στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Μέλος της μεικτής ομάδας με τα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης, για το τελικό τουρνουά Adidas Next Generation, που θα γίνει στο περιθώριο του Final 4 του Βελιγραδίου, θα είναι το νέο «αστέρι» του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

Το νέο μεγάλο ταλέντο που θα φοράει από την επόμενη σεζόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο τουρνουά και στην ομάδα στην οποία προπονητής θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Η ομάδα του Kill Bill που θα έχει στο ρόστερ της και τον Σαμοντούροβ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην ιταλική Στελατζούρα στις 18 Μαΐου, ενώ μια μέρα αργότερα θα αναμετρηθεί με τη Βιλερμπάν, πριν αγωνιστεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στις 20.5.

Στο τελευταίο τουρνουά του Adidas Next Generation, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ είχε 14,2 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1,8 τάπες και 1,5 ασίστ σε 25 λεπτά ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ