Εφές: Το «κόλπο» του Αταμάν για να είναι η ομάδα του ξεκούραστη με τον Ολυμπιακό

Εφές: Το «κόλπο» του Αταμάν για να είναι η ομάδα του ξεκούραστη με τον Ολυμπιακό

Η Εφές θα παρουσιαστεί ξεκούραστη στο Final 4 και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό με τον Εργκίν Αταμάν να τρίβει τα χέρια του.

Η Αναντολού Εφές ηττήθηκε από την Καρσίγιακα το βράδυ της Παρασκευής 13/5 με 79-73 στον δεύτερο προημιτελικό της Basketbol Super Lig και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση σε Game 3.

Ωστόσο, η Εφές λόγω της ισοφάρισης από την Καρσίγιακα στο πρωτάθλημα θα έχει την ευκαιρία να παρουσιαστεί ξεκούραστη στο Final 4 και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος είναι ότι η τουρκική ομοσπονδία άλλαξε την ημερομηνία του Game 3 με την Καρσίγιακα στα προημιτελικά της Basketbol Super Lig.

Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 15/5 ωστόσο άλλαξε ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης των πρωταθλητών Ευρώπης, της ομοσπονδίας μπάσκετ της Τουρκίας και της Καρσίγιακα προκειμένου οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν να είναι ξεκούραστοι.

Έτσι, το Game 3 της προημιτελικής σειράς Εφές – Καρσίγιακα θα διεξαχθεί μετά από το Final 4 του Βελιγραδίου, εκεί όπου η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να κάνει το repeat.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ