ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά τη συμμετοχή του στα play offs της Ευρωλίγκα, αφού επικράτησε με 71-54 της Μονακό, στο ΣΕΦ, κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στο Final 4 της
διοργάνωσης, όμως οι Γάλλοι «έσπασαν» την έδρα του, πριν οι δύο ομάδες νικήσουν από ένα παιχνίδι, στο Μονακό και η σειρά μεταφερθεί για να ολοκληρωθεί στο Φάληρο. Εκεί με κορυφαίο τον ΜακΚίσικ (18 π), οι ερυθρόλευκοι
επικράτησαν με 94-88 και προκρίθηκαν στο Φάιναλ Φορ. Μια εξαιρετική σεζόν για τους παίκτες του Μπαρτζώκα, βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο, με τους ερυθρόλευκους να δοκιμάζονται -με αντίπαλο την Εφές- στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ. Χωρίς προβλήματα απουσιών οι Ερυθρόλευκοι θα ψάξουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Η Εφές εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις πολλές απουσίες της Αρμάνι Μίλανο και με 3-1 στη σειρά, πήρε την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Με νίκη στο πρώτο ματς, στο Μιλάνο και μετά την ισοφάριση της
σειράς στο ίδιο γήπεδο, η τουρκική ομάδα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της επικρατώντας στα δύο επόμενα ματς με σκορ 77-65 και 75-70. Κορυφαίοι σε αυτές τις αναμετρήσεις οι Μίσιτς και Πλέις. Η ομάδα έδωσε κάποια παιχνίδια, στη συνέχεια, για την τουρκική λίγκα, με τη σειρά απέναντι στην Καρσίγιακα, για τα προημιτελικά των πλέι οφ, να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1-1. Όλα αυτά μένουν στην… άκρη, αφού η Εφές δοκιμάζεται στον κρίσιμο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, απόψε, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου η αντίπαλος θα είναι μία εκ των ισπανικών Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:00 της Πέμπτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming | Παπανικολάου: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην αμυντική προσήλωση και στη συγκέντρωση για 40 λεπτά που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές.

Όσα είπε ο Παπανικολάου:

Για το πώς θα περιορίσουν οι «ερυθρόλευκοι» τα… όπλα της Εφές: «Γίνεται λόγος για τον Μίσιτς και τον Λάρκιν. Είναι λογικό, είναι πολύ ταλαντούχοι. Αλλά μιλάμε για τους πρωταθλητές Ευρώπης, όλοι χρειάζονται προσοχή. Σε τέτοια ματς δεν μπορείς να αφήσεις κάποιον εκτός εξίσωσης. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40’».

Για τα ατού του Ολυμπιακού: «Είναι αυτά που μας καθοδήγησαν όλη τη χρονιά. Η αμυντική προσήλωση μας δίνει ψυχολογία και καλές επιθέσεις. Όταν νιώθεις δυνατός στην μία πλευρά, αυτό φαίνεται και στην άλλη. Για εμάς η δυνατή πλευρά είναι η άμυνα. Αυτό είναι το κλειδί».

Για την προσήλωση των Πειραιωτών: «Το έχουν πει όλοι. Είναι μια γιορτή και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Το θέλαμε, το πετύχαμε. Σίγουρα υπάρχει ο στόχος και η προσήλωση. Αν απολαμβάνεις τη δουλειά σου μπορείς να βρεις όμορφα πράγματα».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming | Βενζέκοφ: «Πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα, η Εφές τιμωρεί τα λάθη»

Ο Σάσα Βενζέκοφ μίλησε εν όψει του ημιτελικού με την Εφές Ανατολού, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να περιορίσουν τα λάθη τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για τη δική του απόδοση στον ημιτελικό: «Είμαι ψυχολογικά έτοιμος, θα κάνω ό,τι κάνω όλη τη σεζόν. Είναι ένα παιχνίδι. Έτσι πρέπει να το δούμε. Η Εφές είναι έμπειρη ομάδα και έχει τον τρόπο, είναι πρωταθλήτρια. Έδειξε πως πάτησε ένα κουμπί και έπαιξε το μπάσκετ που θέλει. Είναι ένα στοίχημα για εμάς, πρέπει να είμαστε στο 100% και πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στον ημιτελικό: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, γιατί η Εφές έχει δυο παίκτες που ανοίγουν τον ρυθμό. Πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα και να περιορίσουμε τα λάθη μας στην επίθεση. Όπως η Μονακό, έτσι και η Εφές τιμωρεί τα λάθη».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ