Αρμάνι – Παναθηναϊκός : «Μείναμε ενωμένοι στα δύσκολα» είπε ο Ντένμον

Αρμάνι – Παναθηναϊκός : «Μείναμε ενωμένοι στα δύσκολα» είπε ο Ντένμον

Ο Μάρκους Ντένμον υπογράμμισε πως είναι δύσκολο να είναι έτοιμος όταν μπαίνει στο παρκέ, αλλά τόνισε πως αυτή είναι η δουλειά του.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Αρμάνι, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Μάρκους Ντένμον.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι ο Αμερικανός γκαρντ είπε: «Η Αρμάνι ήταν δυνατή στο ξεκίνημα. Δεν είχαμε τόση ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι, είχαμε εμείς ενέργεια και παίξαμε καλύτερη άμυνα. Μείναμε ενωμένοι ως ομάδα. Κάθε ομάδα στην Ευρωλίγκα είναι ανταγωνιστική. Θέλαμε να κρατήσουμε το μομέντουμ μας, πριν από τα πλέι οφ» και συνέχισε για την προσωπική του απόδοση:

«Είναι δύσκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Όταν παίρνω την ευκαιρία, πρέπει να είμαι έτοιμος. Πάντα θα είμαι. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ευκαιρία που παίρνω, θα δίνω ό,τι μπορώ».

Για το αν σκέφτεται τον αντίπαλο του «τριφυλλιού» στα πλέι οφ, απάντησε: «Δεν ξέρουμε πως θα είναι αντίπαλός μας στα πλέι οφ. Όταν γίνουν και τα υπόλοιπα ματς θα ξέρουμε. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε προετοιμασμένοι για όποιον βρούμε απέναντί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ