Μένει στη Ρεάλ για άλλα δυο χρόνια ο Κοζέρ

Μένει στη Ρεάλ για άλλα δυο χρόνια ο Κοζέρ

Ο Φαμπιέν Κοζέρ συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη δυο χρόνια, όπως αναφέρουν στην Ισπανία

Ο Φαμπιέν Κοζέρ φημολογείται πως… έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για νέο διετές deal. Ο 35χρονος σούτινγκ γκαρντ έμεινε ελεύθερος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μαδριλένους, καθώς το συμβόλαιο του με τη «βασίλισσα» ολοκληρώθηκε.

Ο Πάμπλο Λάσο που πέρασε τη σοβαρή περιπέτεια υγειάς πριν μερικές εβδομάδες, ήθελε να τον κρατήσει στο «WiZink Center», όμως η πρώτη απάντηση του Κοζέρ ήταν αρνητική, την ώρα που τρεις ομάδες της Euroleague βρίσκονταν στο… κατώφλι του.

Σύμφωνα με το «encestando» όλα αυτά άλλαξαν το βράδυ της Παρασκευής (1/7). Η Ρεάλ κατέθεσε νέα πρόταση στον έμπειρο Γάλλο, η οποία θα έχει διετή διάρκεια. Τα «κλειδιά» της νέας πρότασης ήταν τόσο το βελτιωμένο χρηματικό ποσό, σε σχέση με την αρχική «κρούση» των Ισπανών, όσο και η διάρκεια του συμβολαίου που προτάθηκε στον Κοζέρ.

Έτσι, ο άλλοτε παίκτης της Μπασκόνια βρήκε πάνω στο «τραπέζι» όσα έψαχνε και επέλεξε να μείνει στην Μαδρίτη, όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ