Γιατί πάει τον Μπολομπόι στα δικαστήρια η ΤΣΣΚΑ

Γιατί πάει τον Μπολομπόι στα δικαστήρια η ΤΣΣΚΑ

Ο Μπολομπόι είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να λύσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Τζοέλ Μπολομπόι μπορεί να έχει φύγει πλέον από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά έχει αφήσει ακόμα κάποιες εκκρεμότητες στην Ρωσία. Παρότι η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό ήταν καθόλα νόμιμη και ο γεννημένος στην Ουκρανία παίχτης πλέον των Πειραιωτών, έπιασε λιμάνι ως ελεύθερος, η ΤΣΣΚΑ τον οδηγεί στα δικαστήρια.

Αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Ρώσοι ο 28χρονος δεν ήταν στην διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη στο τέλος της σεζόν ενώ το συμβόλαιο του ήταν ακόμα σε ισχύ, και για αυτόν τον λόγο οδηγείται η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Η αντιπρόεδρος της Ρωσικής «αρκούδας», Ναταλία Φουράεβα ήταν αυτή η οποία με δήλωση της , ξεκαθάρισε πως έχουν τα πράγματα σχετικά με τον Μπολομπόι.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Μπολομπόι κάνει… σκριν στον Κώστα και τον Καλάθη

 Αναλυτικά οι δηλώσεις της Φουράεβα

«Υπάρχει ο κανονισμός της FIBA, τον οποίο εφαρμόζουν όλες οι ομάδες μπάσκετ. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας παίκτης δεν έχει συμβόλαιο, τότε μπορεί να παίξει σε όποια ομάδα θέλει. Η συμφωνία μας με τον Μπολομπόι έληξε το καλοκαίρι.
Κανονικά, έχουμε κάποιες εκκρεμότητες από την προηγούμενη συμφωνία μας και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας στα δικαστήρια. Αλλά, δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, μόνο στην περίπτωση που θα είχε συμβόλαιο με εμάς. Έχει τελειώσει η συνεργασία μας
».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ