Όταν ο Κάνααν «πυροβολούσε» τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (vids)

Όταν ο Κάνααν «πυροβολούσε» τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (vids)

35 πόντους φόρτωσε το καλάθι των «αιωνίων» ο Αϊζάια Κάνααν που από τη νέα σεζόν θα ταλαιπωρεί τους αντιπάλους του Ολυμπιακού

Βγάζει το ψωμί του χρόνια «πυροβολώντας». Ο Αμερικανός Αϊζάια Κάνααν αποτελεί το νέο «πρώτο πιστόλι» στην αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και έρχεται «ζεστός» στο μεγάλο λιμάνι.

Η πρόκληση του είναι μεγάλη καθώς από την μια θα πρέπει να αντικαταστήσει επάξια τον Τάιλερ Ντόρσει που επέλεξε τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και από την άλλη να συνεχίσει να καταγράφει εντυπωσιακές επιδόσεις με την ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Τα τρία συστήματα και το σκεπτικό του Μπούργος

Το ποιος είναι ο Κάνααν που και επίσημα ανήκει στον Ολυμπιακό από σήμερα το πρωί το έχετε ήδη διαβάσει μέσα από το αφιέρωμα που έκανε to10 για την αφεντιά του.

Έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε και τι είχε κάνει κατά την περσινή σεζόν ο Κάνααν απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όντας παίκτης της Ούνιξ Καζάν μέχρι το διάστημα που λόγω του πολέμου στην Ουκρανία αναγκάστηκε να αλλάξει πολιτείες συνεχίζοντας με επιτυχία στην Γαλατάσαραι.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ένοιωσαν για τα καλά τι σημαίνει Κάνααν και προφανώς ένας από τους λόγους που ο Μπαρτζώκας επέλεξε με κλειστά μάτια τον Αμερικανό ήταν και αυτός.

Ο Κάνααν άλλωστε έβαλε 20 πόντους στον Ολυμπιακό στο ένα και μοναδικό ματς που έγινε με την Ούνιξ Καζάν (καθώς μετά αποβλήθηκε από την Ευρωλίγκα η Ρωσική ομάδα) στις 31 Δεκεμβρίου 2021 αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τους ερυθρόλευκους που επικράτησαν με 87-84 παίρνοντας μια τεράστια νίκη.

To εντυπωσιακό σε εκείνο το ματς ήταν πως ο Αμερικανός είχε 0/6 δίποντα και 2/4 βολές αλλά 6/9 τρίποντα!

Με τον Παναθηναϊκό ο Κάνααν πανηγύρισε στο τέλος και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ με τον Ούνιξ να επικρατεί 74-72 στις 11 Νοεμβρίου έχοντας σκοράρει 15 πόντους με 3/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/3 βολές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ