Οι Σέρβοι ανάβουν… φωτιές στον Παναθηναϊκό: «Ο Νέντοβιτς επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα»

Οι Σέρβοι ανάβουν… φωτιές στον Παναθηναϊκό: «Ο Νέντοβιτς επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα»

Η φημολογία για τον Νεμάνια Νέντοβιτς και την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Τελικά η φημολογία που υπήρχε τις τελευταίες ώρες και το ερωτηματικό γύρω από την παραμονή ή όχι του Νεμάνια Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως κρύβει… φωτιά από πίσω. «Φωτιά» που ήρθε να φουντώσει ένα δημοσίευμα στη Σερβία, το οποίο όχι μόνο αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά έχει έρθει ήδη σε συμφωνία μαζί του!

«Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της σερβικής ιστοσελίδας Mozzart Sport.

Οι Σέρβοι γράφουν πως η διοίκησης της ομάδας επιθυμεί να… απαντήσεις στις απώλειες των Χόλινς και Νταβίντοβατς φέρνοντας έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του συλλόγου.

Ο «Νέντο» είχε αγωνιστεί από το 2007 έως το 2012 στον Ερυθρό Αστέρα και οι Σέρβοι θεωρούν πως πλέον είναι ένα βήμα από την επιστροφή του εκεί έπειτα από 15 χρόνια.

Τον χάνει ο Παναθηναϊκός με 300.000 ευρώ

Τι κάνει ο Παναθηναϊκός; Οι «πράσινοι» σε περίπτωση που ο παίκτης θέλει πράγματι να αποχωρήσει και ο Ερυθρός Αστέρας είναι διατεθειμένος να τον αποκτήσει, δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Διότι υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του ύψους 300.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ντέρμπι «αιωνίων» για Καλάθη – All in Παναθηναϊκού με 2,8 εκατομμύρια, στη… γωνία ο Ολυμπιακός

Με τους Σέρβους να εμφανίζονται σίγουροι ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα δώσει αυτά τα χρήματα και θα πάρει τον παίκτη στο Βελιγράδι.

Και αν πιστέψουμε τα όσα λένε στη Σερβία, όπου βγάζουν μεγάλη σιγουριά για το ρεπορτάζ τους; Τότε ο Νέντοβιτς ετοιμάζει βαλίτσες και αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό στον Παναθηναϊκό, αφού ήταν το αστέρι της ομάδας την τελευταία διετία.

Στη Euroleague της περσινής σεζόν ο Σέρβος είχε 14,3 πόντους, 3,2 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ