Τελειώνει απόψε η προθεσμία του buy out του Παπαπέτρου – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Τελειώνει απόψε η προθεσμία του buy out του Παπαπέτρου – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Αιφνιδιαστικό σήριαλ με τον Ιωάννη Παπαπέτρου μετά το γερό μπάσιμο ομάδων από την Τουρκία.

Και ξαφνικά… θέμα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό. Το ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας είναι πολύ έντονο, με τη Φενέρμπαχτσε και την Εφές να έχουν στη λίστα τους τον αρχηγό των «πράσινων».

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες, καθώς τα μεσάνυχτα τελειώνει η διορία για το buy out ύψους 400.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη αν θέλει να πάει σε ομάδα της Euroleague. Με τα χρήματα να μην αποτελούν πρόβλημα για οποιαδήποτε τούρκικη ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.

Η παρουσία δε του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Φενέρ φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες για τον Παπαπέτρου, καθώς ο Έλληνας προπονητής τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει τα πράσινα ο Άντριους (vid)

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός εντελώς αιφνιδιαστικά προχώρησε σε συμφωνία με τον Άντριου Άντριους, ο οποίος αποτελεί ένα combo guard που μπορεί να καλύψει και τη θέση «3», ενώ το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Γκριγκόνις. Δεν αποκλείεται να σχετίζονται οι συγκεκριμένες κινήσεις και με την πιθανή αποχώρηση του Παπαπέτρου.

Όπως και να έχει, μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε προς τα πού πάει το θέμα, αφού λήγει η διορία του buy out. Αν αυτό πληρωθεί και ο Παπαπέτρου επιθυμεί να αποχωρήσει, θα το κάνει, διαφορετικά από αύριο ο Παναθηναϊκός θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί για τον αρχηγό του από μηδενική βάση και φυσικά να ζητήσει περισσότερα χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ