Εβδομάδα… Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό

Εβδομάδα… Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση τρίτου ψηλού, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι προτεραιότητα. Οι εναλλακτικές που έχει ο Μπαρτζώκας...

Ο Ολυμπιακός μετά τα ευχάριστα νέα από τις ΗΠΑ και το Σακραμέντο για τον Σάσα Βεζένκοφ, προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ψάχνοντας τον τρίτο σέντερ του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι που πόνταραν πολλά στην παραμονή του Βούλγαρου φόργουορντ, πλέον κινούνται με άνεση για τον συμπληρωματικό ψηλό, με την προτεραιότητα του Γιώργου Μπαρτζώκα να είναι η απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Οι Πειραιώτες θέλουν τον Έλληνα σέντερ που είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από τη Βιλερμπάν, όμως η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή, μιας και υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον Ερυθρό Αστέρα όσο και από τη Βαλένθια. Το αρνητικό για τον Ολυμπιακό συγκριτικά με τις άλλες δυο ομάδες είναι ότι θα έχει στα χαρτιά καλύτερο ρόλο και περισσότερα εγγυημένα λεπτά συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός όμως είναι σε επαφές με την πλευρά του παίκτη και μέσα στην εβδομάδα αυτή θα έχει κλείσει το θέμα είτε με θετική είτε με αρνητική κατάληξη. Σε περίπτωση που ο Αντετοκούνμπο πει το «ναι» στους νταμπλούχους Ελλάδας τότε το ρόστερ της ομάδας θα έχει ολοκληρωθεί.

Αν η απάντηση είναι αρνητική τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί με διαφορετικό τρόπο στην αγορά. Επειδή οι ξένοι έχουν ήδη κλείσει  για την Basket League, μιας και είναι ήδη 6 (Γουόκαπ, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Φαλ, Μπολομπόι), ο Ολυμπιακός θα ήθελε να είναι Έλληνας ο ψηλός που θα αποκτηθεί για αυτό και θέλει τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Η εναλλακτική του όσον αφορά τους Έλληνες είναι ο Τσαλμπούρης που προέρχεται από μια φοβερή σεζόν με τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ ο σχεδιασμός των ερυθρόλευκων σε πιθανό «όχι» του Αντετοκούνκμπο δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει και την απόκτηση 7ου ψηλού, ο οποίος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ