Τελευταίες ώρες αγωνίας για τον Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό…

Τελευταίες ώρες αγωνίας για τον Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό…

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει αποφασίσει να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά σήμερα τελειώνει και η τελευταία... εκκρεμότητα για να τελειώσει η αγωνία.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας πως ο Σάσα Βεζένκοφ θα βρίσκεται κανονικά στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ, που ήταν σημείο αναφοράς στην περασμένη σεζόν και ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες στον δρόμο για το νταμπλ και το Final Four, έχει αποφασίσει να μείνει στο λιμάνι, παρά το γεγονός ότι αρέσει πολύ στους Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι τον προσέλκυσαν μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Βεζένκοφ που επέκτεινε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες στην αρχή της σεζόν μέχρι το 2024, είδε τα δικαιώματα του να πηγαίνουν στους «βασιλιάδες» φέτος το καλοκαίρι. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και στην offseason είδε τους Κινγκς να στέλνουν σκάουτερς, αλλά και να έχουν επικοινωνία με την πλευρά του για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ τη νέα σεζόν.

Στον Ολυμπιακό όλο αυτό τον καιρό είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» αναφορικά με την περίπτωση του Βεζένκοφ, αφού αποτελεί «κλειδί» στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ έχει και ελληνικό διαβατήριο. Και μπορεί ο ίδιος ο παίκτης να έχει διαμηνύσει ότι θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα, να είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση και με τον Έλληνα τεχνικό πριν μερικές μέρες, αλλά σήμερα ολοκληρώνεται και τυπικά η… αγωνία στους ανθρώπους των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος είναι πως σήμερα εκπνέει το ΝΒΑ out στο συμβόλαιο του, οπότε και τυπικά από τα ξημερώματα τις 21ης Ιουλίου δεν θα υπάρχει κανένα άγχος στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα ο Βεζένκοφ δεν πήγε και στο Summer League στο Λας Βέγκας παρότι μπορούσε και προτίμησε να συζητήσει από απόσταση για το μέλλον του με το Σακραμέντο, δείγμα του ότι εξαρχής στο πίσω μέρος του μυαλού του ήταν ο Ολυμπιακός.

Πάντως και η κίνηση των Κινγκς με την απόκτηση του ΚΖ Οκπάλα, είχε άμεση σύνδεση με τη μετακόμιση του Βεζένκοφ στις ΗΠΑ, αφού έκλεισε μια θέση ακόμη στο ρόστερ του Σακραμέντο και παράλληλα, αποκτήθηκε ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Βούλγαρου φόργουορντ, που αγωνίζεται στην ίδια θέση, ενώ έχει κλείσει και ο Μονεκέ που αγωνιζόταν στη Μανρέσα.

Οι ανοιχτές θέσεις στο ρόστερ του οργανισμού ουσιαστικά έκλεισαν (εφόσον ολοκληρωθεί και επίσημα του Μονεκέ), στο «3-4» που αγωνίζεται ο παίκτης του Ολυμπιακού υπάρχουν δύο καθαρές επιλογές και κάποιες άλλες με παίκτες που μπορούν να παίξουν πάνω από μια θέση, με την περίπτωση του Οκπάλα να είναι σε καλή ηλικία (23 ετών) και να προέρχεται από τους Μαϊάμι Χιτ (3,7 πόντους, 2 ριμπάουντ σε 27 ματς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ