Ζαν Τάμπακ: «Ο Χεζόνια στη Ρεάλ δεν θα είναι η πρώτη επιλογή»

Ζαν Τάμπακ: «Ο Χεζόνια στη Ρεάλ δεν θα είναι η πρώτη επιλογή»

Ο Κροάτης προπονητής, Ζαν Ταμπάκ έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον Μάριο Χεζόνια που όπως πιστεύει δεν θα είναι βασική επιλογή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πικάντικες δηλώσεις έκανε ο πασίγνωστος προπονητής Ζαν Ταμπάκ. Κύριο θέμα τον δηλώσεων που έκανε ήταν η μετακίνηση του συμπατριώτη του, Μάριο Χεζόνια που ανακοινώθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κροάτης τεχνικός θεωρεί ότι ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού δεν θα είναι βασικό στέλεχος στη Βασίλισσα λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου της.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζει το… βιολί του και στα φιλικά ο Μπενζεμά (vid)

Αναλυτικά είπε:

«Ο Χεζόνια είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, αλλά μέχρι στιγμής έπαιζε σε πιο χαμηλό επίπεδο από της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει δείξει το ταλέντο και την ποιότητά του, αλλά το να παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το ίδιο όπως με άλλες ομάδες. Ο Χεζόνια έχει την ποιότητα να πετύχει σ’ αυτό το επίπεδο, αλλά θα πρέπει να συνδυαστεί με άλλα πράγματα για να πετύχει και δεν εξαρτώνται όλα από εκείνον.

Ο Χεζόνια θα πρέπει να προσαρμοστεί σε ένα σύστημα, όπου δεν θα είναι η πρώτη επιλογή και όχι η μόνη επιλογή. Αυτό είναι το μεγαλείο της Ρεάλ Μαδρίτης. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολλούς παίκτες με μεγάλη βαρύτητα, που είναι ποιοτικοί και όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν σ’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ