Μυθικός Χάινς: «Όταν είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό, πίστεψα ότι είχε πιει πολύ…» (pic)

Μυθικός Χάινς: «Όταν είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό, πίστεψα ότι είχε πιει πολύ…» (pic)

Το «αντίο» του Κάιλ Χάινς στον Γιώργο Δημητρόπουλο – Η συνομιλία που είχαν όταν ο Αμερικανός αγωνιζόταν στην Μπάμπεργκ και ο διάσημος ατζέντης ήθελε να τον πάει στον Ολυμπιακό.

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών.

Η είδηση του θανάτου του διάσημου ατζέντη προκάλεσε σοκ και θλίψη στον χώρο του μπάσκετ, με τους ανθρώπους είχαν συνεργαστεί μαζί να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τον χαρακτήρα του Γιώργου Δημητρόπουλου. Ενας από τους παίκτες που ήταν στο πελατολόγιο του Γιώργου Δημητρόπουλου ήταν ο Κάιλ Χάινς, με τον Αμερικανό σέντερ να αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον διάσημο ατζέντη.

Διαβάστε επίσης: ΜΥΘΙΚΟΣ Τεντόγλου: Ρεκόρ αγώνων με 8,52μ. (vid)

Ο έμπειρος άσος θυμήθηκε μια συνομιλία που είχε μαζί του την εποχή που αγωνιζόταν στην Μπάμπεργκ και ο Δημητρόπουλος ήθελε να τον πάει στον Ολυμπιακό. «Όταν είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό, πίστεψα ότι είχε πιει πολύ…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κάιλ Χάινς.

Αναλυτικά:

«Συνάντησα για πρώτη φορά τον Γιώργο στη Βαμβέργη. Είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα Γερμανίας και κάναμε το καθιερωμένο πάρτι. Εκείνος ήταν στο μπαρ και μου συστήθηκε ως ο Έλληνας εκπρόσωπος της Octagon. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα από μέσα μου, αυτός ο τύπος έχει πιει πάρα πολύ, πρέπει να πιώ και εγώ αυτό που πίνει, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να με υπογράψει ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν. Όμως δύο μήνες αργότερα, έπαιζα στον Ολυμπιακό. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Έκανε το αδύνατο, δυνατό. Τα επόμενα δύο χρόνια στην Ελλάδα, ο Γιώργος με αντιμετώπισε σαν οικογένεια. Πραγματικά ένας μοναδικός άνθρωπος. Θα λείψει πολύ. Αναπαύσου εν Ειρήνη».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ