Μονακό-Ερυθρός Αστέρας: Παίζουν την ίδια μέρα, στο ίδιο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Μονακό-Ερυθρός Αστέρας: Παίζουν την ίδια μέρα, στο ίδιο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

H Μονακό θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα, την ίδια μέρα, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, σε μια τρομερή σύμπτωση!

Μια τρομερή σύμπτωση με πρωταγωνιστές τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μονακό, μας προσέφεραν τα προγράμματα της Euroleague και του Europa League.

Η κλήρωση για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση στο ποδόσφαιρο πραγματοποιήθηκε χθες (26/8) και σήμερα (27/8) βγήκε και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων. Και εδώ ξεκινά η… σύμπτωση.

Σύμφωνα με την UEFA λοιπόν, η Μονακό θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα, στις 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και ώρα 19:45.

Όμως με μια προσεκτική ματιά στο πρόγραμμα της Euroleague παρατηρούμε πως εκείνη τη μέρα είναι προγραμματισμένο το Μονακό-Ερυθρός Αστέρας, επίσης για την 6η αγωνιστική, το οποίο και θα ξεκινήσει στις 20:00. Ένα τέταρτο δηλαδή αργότερα από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Η μπασκετική ομάδα των Μονεγάσκων χρησιμοποιεί το κλειστό γήπεδο που βρίσκεται μέσα στο «Λουί ΙΙ» που χρησιμοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα!

Όπως είναι λογικό μία εκ των δύο αναμετρήσεων αναμένεται να αλλάξει ημερομηνία, ώστε τα δύο ματς να μην πέσουν το ένα πάνω στο άλλο, με τον αγώνα της Euroleague να είναι πιο πιθανό να μεταφερθεί κάποια άλλη μέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ