Ντέιβιντ Πικ: «GM και προπονητές της Ευρωλίγκας λένε να περάσει η Ρεάλ απευθείας στο F4»!

Ντέιβιντ Πικ: «GM και προπονητές της Ευρωλίγκας λένε να περάσει η Ρεάλ απευθείας στο F4»!

Μετά την απόφαση αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα, η Ρεάλ θα πρέπει να προκριθεί στο Final Four χωρίς αγώνες, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τζένεραλ μάνατζερ και προπονητές ομάδων.

Μια ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ, ανάβει ακόμη περισσότερες «φωτιές» στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα, ειδικότερα όσον αφορά τις σχέσεις του τριφυλλιού με τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Ισραηλινός στο Twitter, αρκετοί τζένεραλ μάνατζερ και προπονητές ομάδων της Ευρωλίγκας υποστηρίζουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να προκριθεί απευθείας στο Final Four, χωρίς καν να δώσει τη σειρά στα playoffs με τον Παναθηναϊκό!

Κι αυτό ύστερα από την πρόθεση των πράσινων να μη συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της FIBA, την επόμενη σεζόν.

«Ακούω ότι αρκετοί τζένεραλ μάνατζερ και προπονητές της Ευρωλίγκας, μετά την απόφαση για αποχώρηση του Παναθηναϊκού για τη FIBA, θεωρούν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να προκριθεί στο Final Four χωρίς δώσει αγώνες στη σειρά των playoffs», ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Πικ, ο οποίος μάλιστα συνδυάζει το ρεπορτάζ του με μία δημοσκόπηση σχετικά με το θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ