Μεγάλη επιβεβαίωση για to10.gr: Ο Πονίτκα επίσημα στον Παναθηναϊκό

Μεγάλη επιβεβαίωση για to10.gr: Ο Πονίτκα επίσημα στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέους Πονίτκα, με τη Ρέτζιο Εμίλια να ανακοινώνει το happy end. Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr

Στον Παναθηναϊκό και με τη… βούλα ο Ματέους Πονίτκα!

Το ρεπορτάζ του «10» επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας, με τον Πολωνό φόργουορντ-γκαρντ, να ντύνεται στα πράσινα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ο Λαπόρτα στην «Opap Arena», φιλοξενούμενος του Μελισσανίδη (Pics)

Παναθηναϊκός και Ρέτζιο Εμίλια έδωσαν τα χέρια για τον Ματέους Πονίτκα, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει τη μετακίνηση του 29χρονου παίκτη στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Πονίτκα προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στο Eurobasket, με τον 29χρονο να οδηγεί την εθνική Πολωνίας μέχρι και την 4η θέση της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε, μέτρησε 13,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1, 6 κλεψίματα και 42,2% στα σουτ εντός πεδιάς, κάνοντας τη διαφορά σε άμυνα και επίθεση για την χώρα του.

Τα όσα απίστευτα έκανε στην Πράγα και το Βερολίνο δεν πέρασαν απαρατήρητα, με τον Παναθηναϊκό να κινείται αστραπιαία και να τον κάνει δικό του.

Θυμίζουμε, πως ο 29χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί στα παρκέ της Euroleague με τις φανέλες των Πρόκομ, της Ζιέλονα Γκόρα και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ τώρα, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες με το τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ