Οργανωμένοι Ερυθρού Αστέρα: «Όχι άλλοι παίκτες που έχουν παίξει στην Παρτίζαν»

Οργανωμένοι Ερυθρού Αστέρα: «Όχι άλλοι παίκτες που έχουν παίξει στην Παρτίζαν»

Η μεταγραφή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στον Ερυθρό Αστέρα προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας που έβαλαν... «φρένο» στην απόκτηση παικτών που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της Παρτίζαν.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε χθες (28/9) την απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, γεγονός που προκάλεσε την αναμενόμενη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών των πρωταθλητών της αδριατικής λίγκας, λόγω του «ασπρόμαυρου» παρελθόντος του Σέρβου ψηλού.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της μισητής αντιπάλου, Παρτίζαν, τη σεζόν 2011-2012 και θα γίνει ένας από τους ελάχιστους και δη Σέρβους αθλητές που θα παίξουν και στις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Μάικλ Τζόρνταν: Αυτή είναι η δική του κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών

Οι «Delije» λοιπόν εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να δημιουργήσουν πρόβλημα στον παίκτη, αλλά αναφέρουν ρητά πως δεν επιθυμούν να δουν άλλον Σέρβο που να έχει αγωνιστεί στην Παρτίζαν να φοράει τα ερυθρόλευκα. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά κυρίως τους Σέρβους αθλητές ενώ για τους ξένους όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «θα εξετάζεται κάθε περίπτωση ξεχωριστά».

Πάντως αυτό δεν είναι πρωτάκουστο στη Σερβία καθώς εδώ και περίπου μια δεκαετία η απαγόρευση αυτή έχει εφαρμοστεί και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερυθρού Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ