Eφές – Ερυθρός Αστέρας 72 -59: Πάτησαν γκάζι στο τέλος και κέρδισαν οι Τούρκοι

Eφές – Ερυθρός Αστέρας 72 -59: Πάτησαν γκάζι στο τέλος και κέρδισαν οι Τούρκοι

Η Εφές με φοβερό μπάσκετ στο τελευταίο δεκάλεπτο νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Euroleague.

Η Εφές ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Euroleague αφού επικράτησε με 72-59 του μαχητικού για τρία δεκάλεπτα Ερυθρού Αστέρα που έδειξε πως και φέτος θα είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος.

Το ματς ξεκίνησε με του Σέρβους να έχουν μπει καλύτερα στο ματς και να προηγούνται με 5-0 όμως ο Μπουμπουά με δικές του εμπνεύσεις ξεκόλλησε την Εφές που δεν μπορούσε να σκοράρει όμως τελείωσε το δεκάλεπτο μπροστά με 17-14.

Διαβάστε επίσης: Θρύλος από ατσάλι στη Βαρκελώνη

Όμως ο Ερυθρός δεν τα παράτησε και ξαναπέρασε μπροστά στη δεύτερη περίοδο με 21-25 αλλά ο Γουίλ Κλάιμπερν πήρε όλο το βάρος των επιθέσεων της ομάδας του Αταμάν και έδειξε πως είναι πολύ μεγάλος παίκτης κλείνοντας το ημίχρονο στο +1 (35-34) αφού οι Σέρβοι ήταν 100% συγκεντρωμένοι και δεν έχασαν σε κανένα σημείο την ψυχραιμία τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Αταμάν άνοιξε την διαφορά στο +8 (51-43) με τον Ερυθρό Αστέρα να πρέπει να κάνει μια υπέρβαση στην οποία έπρεπε όλοι οι παίκτες να συμβάλλουν. Έτσι το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 56-50.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε μόνο όμως Έφες αφού ο Μίσιτς μαζί με την αποβολή του Λάζιτς έβαλαν το νερό στα αυλάκι για την ομάδα του Αταμάν με το τελικό 72-59 να «σφραγίζει» τη νίκη της.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 35-34, 56-50, 72-59

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ