Αταμάν: «Αρμάνι και Εφές στον τελικό της Euroleague»

Αταμάν: «Αρμάνι και Εφές στον τελικό της Euroleague»

Γνωστός για τις ιδιαίτερες δηλώσεις του, ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, αποκάλυψε πως το ζευγάρι που θεωρεί ότι θα συναντηθεί στον τελικό της Euroleaue είναι η ομάδα του και η Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν χάλασε το γούρι του, με τις… ιδιαίτερες δηλώσεις που κάνει στην αρχή σχεδόν κάθε σεζόν. Αυτή τη φορά ο Τούρκος, πέρα από την καθιερωμένη δήλωση πως η ομάδα του θα κατακτήσει τον τίτλο στην Euroleague, προέβλεψε και το ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης.

Μιλώντας λοιπόν στη «Gazzetta dello Sport», ο κόουτς των back to back πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε πως θεωρεί την Αρμάνι Μιλάνο τον πιο επικίνδυνο ανταγωνιστή της Εφές και ανέφερε πως ο τελικός της φετινής Euroleague θα είναι μεταξύ της Αναντολού Εφές και της Αρμάνι Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης: Τζόελ Μπολομπόι: Ήρθε κι έδεσε στον Θρύλο του… Σλούκα (vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Αταμάν:

«Αυτή τη φορά θα περπατήσω στα παρκέ με τρία δάχτυλα υψωμένα. Δεν θα πω περισσότερα, είναι αρκετό νομίζω να δείχνω τον αριθμό.

Η Euroleague είναι δυνατή, ακόμα πιο ανταγωνιστική και πιο σκληρή. Υπάρχουν τρία γκρουπ ομάδων με οριακές διαφορές μεταξύ τους. Για το Final Four υπάρχει η Εφές, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι, ο Ολυμπιακός, ακόμα και η Μονακό, που αύξησε το μπάτζετ της και πήρε εξαιρετικούς παίκτες. Για τα πλέι οφ θα παλέψουν η Φενέρμπαχτσε, η Μπάγερν, η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός και η Παρτιζάν, στην οποία η παρουσία του Ομπράντοβιτς και τα εντός έδρας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στο ίδιο γκρουπ τοποθετώ και τη Βίρτους Μπολόνια. Μετά βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες, που μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Η Αρμάνι δυνάμωσε σε όλες τις θέσεις, παρά το γεγονός πως έχασε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Για εμάς πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο ανταγωνιστή μας. Θα το πω τώρα. Η Αρμάνι και η Εφές θα παίξουν στον τελικό της Euroleague. Και θα είναι ένας εξαιρετικός τελικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ