Η ώρα της… κρίσης για Μήτογλου – Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό;

Η ώρα της… κρίσης για Μήτογλου – Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό;

Η απόφαση για την τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου είναι θέμα χρόνου να βγει, την ώρα που ο Παναθηναϊκός «παραμονεύει» για την επιστροφή του.

Ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός τον περασμένο Μάρτιο σε έλεγχο ντόπινγκ και έμεινε εκτός από τις αναμετρήσεις της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ έχει τεθεί νοκ-άουτ μέχρι και σήμερα από τη WADA και περιμένει την ανακοίνωση της τιμωρίας του.

Αυτή έχει ήδη καθυστερήσει αρκετά από την αρμόδια επιτροπή, όμως σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό είναι θέμα χρόνου να γίνει γνωστή. Ο Μήτογλου περιμένει την απόφαση, την ώρα που η ποινή έχει ισχύ από τον Μάρτιο, κάτι που σημαίνει ότι ήδη έχει τεθεί εκτός για 6 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αρμάνι Μιλάνο δεν υπολογίζει πλέον τον Έλληνα διεθνή ψηλό, ακόμη και αν η ποινή του είναι η καλύτερη δυνατή και πρόκειται να τον αποδεσμεύσει. Εφόσον λοιπόν ο ιταλικός σύλλογος αφήσει ελεύθερο τον Μήτογλου τότε δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Οι πράσινοι θέλουν ακόμη ένα «4αρι» και ο Έλληνας φόργουορντ μοιάζει η ιδανική λύση για το τριφύλλι. Είναι Έλληνας, σε εξαιρετική ηλικία με παρελθόν στον σύλλογο και γνωρίζει και ο ίδιος πως η καλύτερη απόφαση για την καριέρα του θα είναι να επιστρέψει στους πράσινους, στους οποίους «εκτόξευσε» την αξία του.

Το μόνο «αγκάθι» είναι το μέγεθος της τιμωρίας του Μήτογλου από τη WADA. Αν είναι από 6 μήνες έως 1 χρόνο τότε ο Παναθηναϊκός η λογική λέει ότι θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει, όμως αν η ποινή είναι μεγαλύτερη χρονικά, τότε το τριφύλλι δεν αποκλείεται να κάνει πίσω και να κοιτάξει αλλού για πάουερ φόργουορντ. Πολύ απλά γιατί μεγαλύτερη ποινή θα σημαίνει ότι θα χάσει όλη τη φετινή χρονιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ