Σημαντική απουσία για τον Παναθηναϊκό – Τι είπε ο Ράντονιτς για την Άλμπα

Σημαντική απουσία για τον Παναθηναϊκό – Τι είπε ο Ράντονιτς για την Άλμπα

Ο Παναθηναϊκός «πέταξε» για το Βερολίνο για το ματς με την Άλμπα και ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τη γερμανική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (18/10) για το Βερολίνο και τον αυριανό αγώνα με την Άλμπα και ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη γερμανική ομάδα, αλλά και στον Νέιτ Γουόλτερς.

Συγκεκριμένα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός μίλησε για την απουσία του γκαρντ του τριφυλλιού και από το ματς με την Άλμπα, ενώ αποθέωσε τους Γερμανούς για τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και το 2-0 που έχουν ξεκινήσει στη Euroleague, τονίζοντας ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Άλμπα έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν. Έχουν παίξει εξαιρετικά παιχνίδια στην Εuroleague και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα η οποία έχει μόλις δύο νέους παίκτες στη σύνθεσή της σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, διαθέτουν τον ίδιο κορμό εδώ και χρόνια, έχουν αυτοματισμούς και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις.Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Άλμπα.

Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ και στην επίθεση πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα παίξει ρόλο η τρανζίσιον άμυνα, τα box out και να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Γουόλτερς ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι για το ματς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ