Μπέικον: «Έχω όλο το πακέτο, δεν ήρθα εδώ για… πλάκα» (vid)

Μπέικον: «Έχω όλο το πακέτο, δεν ήρθα εδώ για… πλάκα» (vid)

Ο Ντουέιν Μπέικον έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος για δράση ενώ τόνισε πως δεν ήρθε για πλάκα.

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού που θέλει να φτιάξει μια δυναμική ομάδα για να διεκδικήσει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως το Τριφύλλι ήταν η επιλογή που ήθελε και έστειλε μήνυμα στο κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη με το Final Four της Euroleague (pic)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την άφιξη στην Αθήνα: «Νιώθω υπέροχα. Είμαι εδώ που ήθελα να βρίσκομαι. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται και να βγω να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος όπως και όλοι που βρίσκονται στον σύλλογο. Ο στόχος μου είναι να μπαίνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω, να φέρω το ταλέντο μου σε μια ομάδα που έχει ήδη ταλέντο και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη».

Για τα στοιχεία που θα φέρει στο… τραπέζι για το «τριφύλλι»: «Πολύ σκοράρισμα και άμυνα. Μπορώ να σκοράρω και σίγουρα να παίξω άμυνα. Μπορώ να βάλω και τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, δίχως αμφιβολία. Νιώθω πως έχω όλο το πακέτο. Ναι, μπορώ να το κάνω αμέσως».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Να είστε έτοιμοι. Δεν ήρθα εδώ να κάνω πλάκα. Ήρθα να τα δώσω όλο σε κάθε αγώνα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε ματς που δίνουμε. Μπορεί αυτό να μην συμβεί αμέσως για εμάς, αλλά θα είμαι μαζί σας για δύο χρόνια σίγουρα και ξέρω πως θα γίνει αυτό κάποια στιγμή. Να είστε υπομονετικοί. Έχω έρθει εδώ για να είμαι ένας τοπ παίκτης της Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ