Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 77-83: «Άλωσαν» την έδρα των Ιταλών οι «μερένχες»

Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 77-83: «Άλωσαν» την έδρα των Ιταλών οι «μερένχες»

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιώντας μια πολύ καλή τρίτη περίοδο κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Μιλάνο, επικρατώντας της Αρμάνι με σκορ 83-77.

Την τρίτη της νίκη στη φετινή Euroleague πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 83-77, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα είχε ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι «μερένχες» πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση στην τρίτη περίοδο, μπόρεσε να φέρει… τούμπα το παιχνίδι και να εν τέλει να φτάσει στη θετικό αποτέλεσμα ανεβαίνοντας στο 3-3 και πιάνοντας τους Ιταλούς που έχουν το ίδιο ρεκόρ.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζάναν Μούσα με 25 πόντους, ενώ 15 πρόσθεσε ο Μάριο Χεζόνια. Από την άλλη πλευρά 21 είχε ο Κέβιν Πάνγκος και 12 ο Νίκολο Μέλι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Αρμάνι να έχει ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο κατάφερε να μεγαλώσει ελάχιστα στη δεύτερη περίοδο, βρίσκοντας έτσι τον τρόπο να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, όντας στο +3 (50-47).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ουσιαστικά κρίθηκε το ματς, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τρέχει ένα επιμέρους 20-11 και να περνάει μπροστά, χτίζοντας μια μικρή διαφορά. Στην τελευταία περίοδο το σύνολο του Τσους Ματέο μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά το φινάλε του ματς και έτσι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 83-77.

Τα Δεκάλεπτα: 16-31, 41-54, 64-68, 89-91.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ