Με τη δύναμη του ΣΕΦ για την επιστροφή στις νίκες

Με τη δύναμη του ΣΕΦ για την επιστροφή στις νίκες

Την επιστροφή στις νίκες στην Euroleague θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο ΣΕΦ (21:00) τη Βαλένθια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της regular season.

Πίσω του θέλει να αφήσει την ήττα από τη Μονακό ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι που μετράνε τέσσερις νίκες και μόλις μια ήττα, θα φιλοξενήσουν απόψε (21:00) στο κατάμεστο ΣΕΦ τη Βαλένθια με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος χαρακτήρισε δύσκολο το αποψινό παιχνίδι, θα έχει κανονικά στη διάθεση του, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε εκτός από το ματς με το Λαύριο. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Λούντζης ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού του στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στους Νετς, έθεσαν εκτός ομάδας του Ίρβινγκ: «Του δώσαμε ευκαιρίες, καιρός να μορφωθεί»

«Είναι δύσκολη ομάδα, κλασική Ισπανική και το να λέω κάθε φορά πως κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι δύσκολο, είναι τετριμμένο. Όλοι πρέπει να καταλαβαίνουμε πως αν έχουμε λάθος προσέγγιση, όπως είχαμε με την Μονακό, θα το πληρώσουμε.

Ο εφησυχασμός είναι ένα θέμα, ειδικά όταν κερδίζεις εύκολα ματς όπως κάναμε εμείς με το Λαύριο. Δικό μας μέλημα είναι να μην υπάρχει αυτό. Όλοι καταλαβαίνουμε τη δυσκολία της διοργάνωσης.
Πιστεύω και ελπίζω πως θα μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι μεγάλων απαιτήσεων. Πιστεύω πως και με τον κόσμο μας στο πλευρό μας , αν είμαστε σοβαροί θα κερδίσουμε», δήλωσε ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ