Μονακό – Ερυθρός Αστέρας 85-77: Ζορίστηκε, αλλά έκαμψε την αντίσταση των Σέρβων

Μονακό – Ερυθρός Αστέρας 85-77: Ζορίστηκε, αλλά έκαμψε την αντίσταση των Σέρβων

Η Μονακό, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή δεύτερη περίοδο, έφτασε στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 85-77.

Η πολύ καλή της δεύτερη περίοδος ήταν το «κλειδί» για τη Μονακό, η οποία έκαμψε την αντίσταση του Ερυθρού Αστέρα εντός έδρας με σκορ 85-77, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Σέρβοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί, προσπάθησαν στην τελευταία περίοδο να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή, όμως η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν πτοήθηκε, κράτησε το προβάδισμά της, και έτσι μπόρεσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μάικ Τζέιμς με 21 πόντους, ενώ πάρα πολύ καλός ήταν και ο Τζόρνταν Λόιντ που πρόσθεσε άλλους 20. Από την άλλη πλευρά, 16 είχε ο Φίλιπ Πετρούσεφ, έχοντας πολύτιμες βοήθειες από τους Μπεν Μπέντιλ με 14 και Νεμάνια Νέντοβιτς με 13.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της, αποτέλεσμα αυτού το προβάδισμα να αλλάζει χέρια συνεχώς και να μην υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για το ματς. Όλα άλλαξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν η Μονακό βρήκε το… χέρι της και με επιμέρους 21-12 μπόρεσε σιγά-σιγά να χτίσει μια διαφορά και να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +7 (38-31).

Στην τρίτη περίοδο ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να πιέσει περισσότερο, πλησιάζοντας αρκετά, όμως οι Μονεγάσκοι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και μπόρεσαν να διατηρήσουν τα… πρωτεία του αγώνα. Με το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου, το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς βρήκε τον τρόπο να πάρει διψήφια διαφορά. Οι Σέρβοι όμως επιχείρησαν να επιστρέψουν. Χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς η Μονακό ήταν εκείνη που εν τέλει έφτασε στη νίκη με σκορ 85-77.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 38-31, 59-53, 85-77

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ