ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Δύσκολη «μάχη» και για τις δύο ομάδες. Ας ξεκινήσουμε με τους Γερμανούς. Είναι στο 2-5, μέχρι τώρα στην διοργάνωση, αλλά μοιάζουν σε καλύτερο σημείο, συγκριτικά με εκείνο που ήταν όταν ξεκίνησε η σεζόν. Οι Γερμανοί συνεχίζουν με το ίδιο μοντέλο, που τους έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια. Αν νικήσουν, θα το κάνουν μέσα από την άμυνα τους. Σκοράρουν 73.0 πόντους κατά μέσο όρο και δέχονται 77.1 στην άμυνα τους. Προσπαθούν να κατεβάσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους και αν το πετύχουν, έχουν μια ευκαιρία να πάρουν την νίκη. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες οι Γερμανοί, κόντρα σε Εφές και Άλμπα Βερολίνου και σίγουρα έχουν καλύτερη ψυχολογία. Πατούν καλύτερα στο πόδια τους και δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καλύτερη περίοδο, για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Δες τις κορυφαίες αναλύσεις μπάσκετ

Συνεχίζουμε με τον Ολυμπιακό και όσα έχει κάνει μέχρι εδώ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά από συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας, δοκιμάζεται ξανά εκτός. Μακριά από το ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο με 3 νίκες και θα ήθελε να παραμείνει έτσι. Το συνολικό ρεκόρ του είναι 5-2 και αυτή την στιγμή πλασάρεται στην 2η θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν 2 ήττες μέσα στην έδρα τους και ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό αυξάνει το… βάρος στα εκτός έδρας. Και ειδικά με ομάδες, που δεν πλασάρονται ως φαβορί.

 

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Η ανάλυση του Stoiximaview

Αγωνιστικά προβλήματα θεωρητικά δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει η κούραση των παικτών που βοήθησαν την Εθνική ομάδα, στα παράθυρα της FIBA. Λαρεντζάκης, Παπανικολάου και Λούντζης έπαιξαν αρκετό χρόνο, σε ένα δύσκολο ματς και βρέθηκαν κατευθείαν στο Μόναχο, για να ενσωματωθούν με την ομάδα τους και να μπουν στην προετοιμασία. Είναι θέμα αυτό, το ανέφερε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά περιθώρια δεν υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί έτοιμος στο Μόναχο και να διεκδικήσει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Σημαντική διαφορά στις επιθέσεις των δύο ομάδων, πάντως, με τον Ολυμπιακό να σκοράρει 85.9 πόντους στην επίθεση του και να δέχεται 78.7 στην άμυνα του.

 

Ο αγώνας ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος για τις 21:30 της Πέμπτης.

 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Πρέπει να έχουμε θέληση και ενέργεια»

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να ανακάμψουν έπειτα από δύο ήττες.

 

Για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα είσαι και πως θα παίξεις σε κάθε ματς στην αρχή της χρονιάς. Κάθε ματς είναι μία διαφορετική ιστορία και πρέπει να το διαχειριστείς διαφορετικά. Παίξαμε στην πρεμιέρα στη Βαρκελώνη, μετά παίξαμε χωρίς κόσμο με τη Ζαλγκίρις και μετά είχαμε με εκτός Ρεάλ και Μπασκόνια και κάναμε το 4/4. Προφανώς ήταν καλό ξεκίνημα, αλλά μετά χάσαμε δύο ματς στην έδρα μας και έτσι είναι η Ευρωλίγκα.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό και κάθε πρόκληση δύσκολη. Η φετινή Ευρωλίγκα θα είναι η πιο σκληρή και η πιο δύσκολη».

Νίκος Ζέρβας Προγνωστικά: Με δύο ειδικά στην Βαυαρία

Για τον Βεζένκοφ: «Βασικά τον εμπιστεύτηκα και έχει να κάνει με εκείνον. Είναι παθιασμένος με το μπάσκετ και δουλεύει 365 ημέρες τον χρόνο. Κάποιες φορές έρχεται στο γήπεδο και μόνος του για να βελτιωθεί. Πλέον είναι κάτι περισσότερο από σπουδαίος σκόρερ. Έχει πάρα πολλούς τρόπους να σκοράρει. Επίσης πιστεύω ότι έβαλε στο παιχνίδι του τη δημιουργία, κάτι που προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να κάνει. Έχει προσαρμοστεί σε όλα και τον εμπιστεύομαι 100%».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι πως προετοιμαζόμαστε με τρεις παίκτες που ήταν εκτός λόγω Εθνικής και θα έρθουν απευθείας στο Μόναχο. Έτσι θα έχουμε μόνο μία προπόνηση όλοι μαζί στη Γερμανία. Δεν θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Θέλουμε να παίξουμε ως ομάδα, η Μπάγερν στο Μόναχο παίζει με πολλή ενέργεια ειδικά στην άμυνα και βάζει πίεση στους δημιουργούς. Πρέπει να έχουμε θέληση και ενέργεια, πέρα από το ταλέντο. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, γιατί η Μπάγερν έχει πολύ καλό μομέντουμ. Πιστεύω ότι κάθε ματς στην Ευρωλίγκα είναι διαφορετική ιστορία. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Αλλά και πάλι θα είναι δύσκολα, γιατί τρεις παίκτες μας και μάλιστα γκαρντ δεν προπονήθηκαν κανονικά».

 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ