Βίρτους: Έφεση για την τιμωρία του Τεόντοσιτς – «Ανοιχτή» η συμμετοχή του Σέρβου με Ολυμπιακό

Βίρτους: Έφεση για την τιμωρία του Τεόντοσιτς – «Ανοιχτή» η συμμετοχή του Σέρβου με Ολυμπιακό

Έφεση κατέθεσε η Βίρτους Μπολόνια για την τελική τιμωρία του Μίλος Τεόντοσιτς από την Euroleague μετά την επίθεση του Σέρβου στον διαιτητή στο παιχνίδι με την Εφές και αναμένονται... εξελίξεις.

Με ποινή  δύο αγωνιστικών τιμώρησε τον Μίλος Τεόντοσιτς η Euroleague μετά την επίθεση του Σέρβου στον διαιτητή στον αγώνα της Βίρτους Μπολόνια με την Εφές. Έτσι ο βετεράνος γκαρντ προβλεπόταν να μην έχει  δικαίωμα συμμετοχής στις αναμέτρησεις με Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό.

Έφεση ωστόσο κατέθεσε η ιταλική ομάδα  σύμφωνα με  την Corriere della Sera για την ποινή του παίκτη, κάτι το οποίο είχε δικαιώμα να κάνει εντός 10 ημερών.

Διαβάστε επίσης: Κόστα Ρίκα – Γερμανία: Το πρώτο ματς σε Μουντιάλ ανδρών με τρεις γυναίκες διαιτητές

Έτσι η συμμετοχή του Τεόντοσιτς σε Βελιγράδι και ΣΕΦ παραμένει ανοιχτή προς το παρόν καθώς αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την έφεση.

Πάντως ο παίκτης πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της Βίρτους στο Βελιγράδι καθώς υπάρχουν πιθανότητες να μπορεί να αγωνιστεί καθώς  ο πειθαρχικός δικαστής της Euroleague μπορεί να αναστείλει την προηγούμενη απόφαση μέχρι να αναλυθεί κάθε πτυχή της έφεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ