Παναθηναϊκός: Για το 4/4 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Παναθηναϊκός: Για το 4/4 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (21:00) και ψάχνει το 4/4 στη Euroleague, λίγες μέρες μετά την ήττα στην Basket League από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε… ρυθμούς Euroleague μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ και ψάχνουν την 4η συνεχόμενη νίκη τους για να πατήσουν πιο γερά στη «μάχη» της οκτάδας. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 5-6, ενώ από την άλλη οι Ιταλοί «καίγονται» για ένα μεγάλο αποτέλεσμα, καθώς έχουν ρεκόρ 3-8 και είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα, αφού δεν μπορεί να έχει στη διάθεση του τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος είναι σίγουρα εκτός δράσης, ενώ υπάρχει και πρόβλημα με τον Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ήταν στο νοσοκομείο.

Από εκεί και πέρα και η Αρμάνι περνάει αγωνιστική κρίση και είναι με την πλάτη στον τοίχο, διότι έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν. Για αυτό τον λόγο και ψάχνει ένα μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να μπει σε μια ηρεμία και να πλησιάσει στην πρώτη οκτάδα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Εμίν Μογκούλκοτς και Εμίλιο Πέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ