Αποκαλύψεις Κουζμίνσκας για τον Ολυμπιακό!

Αποκαλύψεις Κουζμίνσκας για τον Ολυμπιακό!

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε για τη θητεία του στον Ολυμπιακό και τον Ντέιβιντ Μπλατ και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έμεινε στον Ολυμπιακό μόλις για λίγους μήνες, μετά το καλοκαίρι του 2019 όταν και υπέγραψε με τους Πειραιώτες υπό την τεχνική ηγεσία του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ωστόσο, ο Λιθουανός φόργουορντ, με τις αλλαγές οι οποίες έγιναν στην ομάδα δεν βρήκε θέση στην ομάδα και έτσι έφυγε λίγο μετά για τη Ρωσία… Ο Κουζμίνσκας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο σύντομο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Ντέιβιντ Μπλατ, τον Κεστούρις Κεμζούρα και τον τρόπο που έφυγε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μία διαφορετική ιστορία. Ο Ντέιβιντ Μπλατ με πήρε στον Ολυμπιακό. Στα φιλικά παιχνίδια όλα ήταν εντάξει. Ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας ξεκίνησα ως βασικός. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι από την Βιλερμπάν με 20 πόντους διαφορά. Ήταν ίσως επειδή … ξεκίνησα στην πεντάδα (γελάει). Φυσικά αστειεύομαι», είπε αρχικά στο Eurohoops.

«Ο κόουτς έφυγε από την ομάδα αμέσως μετά. Ο ασίσταντ Κεστούτις Κεμζούρα με τον οποίο έχω εξαιρετικές σχέσεις, ανέλαβε την ομάδα. Μετά από δύο παιχνίδια διαπίστωσα πως δεν έπαιζα πολύ. Η προηγούμενη χρονιά στο Μιλάνο δεν ήταν η καλύτερη μου και αυτό που ήθελα ήταν απλά να παίξω.

Πήγα λοιπόν στον κόουτς και του το είπα. Ήταν ευθύς μαζί μου. Νιώθω ευγνώμων για την ευθύτητα του σχετικά με το πώς έβλεπε το ρόλο μου στην ομάδα. Φτάσαμε σε μία συμφωνία πως ήταν καλύτερο να αποχωρήσω. Για να κάνω ένα βήμα και να βρω πάλι αρκετά λεπτά συμμετοχής, να βρω ένα ρόλο. Νομίζω πως αυτό δούλεψε σωστά. Στο Κράσνονταρ είχα δύο υπέροχα χρόνια και έπαιξα ξανά στην Ευρωλίγκα. Πηγαίναμε πολύ καλά, ίσως αν δεν ξεκινούσε πόλεμο η Ρωσία να φτάναμε στο Φάιναλ Φορ. Τα πηγαίναμε πραγματικά καλά», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ