Παναθηναϊκός: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Μεγάλη είναι η ζήτηση τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Euroleague (30/12), ενώ τέθηκαν σε κυκλοφορία και αυτά για το ματς με την ΑΕΚ (11/12).

«Τρέλα» επικρατεί στο στρατόπεδο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, εξαιτίας των συνεχόμενων καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων της ομάδας, με εξαίρεση το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Έτσι τα εισιτήρια για την επόμενη συνάντηση των αιωνίων αντιπάλων στο ΟΑΚΑ, για την Euroleague, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, εξαφανίζονται με ταχύτατο ρυθμό τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η… Πρέμιερ Λιγκ πρόβα και ο πρώτος «τελικός» με Ατρόμητο

Παράλληλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League, την Κυριακή (11/12, 19:15).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (11/12, 19.15).

Για τους ανήλικους φιλάθλους μας (έως 17 ετών) ισχύει έκπτωση 50% και η αγορά των συγκεκριμένων εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στο Parking 5, την ημέρα του αγώνα (16.30-19.15).

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (11/12) από τις 16.30 μέχρι τις 19.15 θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ