Κλείνει το μεγάλο deal: Ποιο κανάλι παίρνει τα δικαιώματα της Euroleague τα επόμενα χρόνια…

Κλείνει το μεγάλο deal: Ποιο κανάλι παίρνει τα δικαιώματα της Euroleague τα επόμενα χρόνια…

Η Euroleague φαίνεται πως καταλήγει σε οριστική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης τριετίας στην Ελλάδα.

H Euroleague αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα και φαίνεται πως καταλήγει σε μεγάλη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης τριετίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη έκαναν δεκτή την προσφορά της Nova και το συνδρομητικό κανάλι διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα στη χώρα μας για τα επόμενα χρόνια.

Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια οριστικά, σύμφωνα με όσα αναφέρει και η LiveSport σε ένα μεγάλο deal πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Το ακριβές νούμερο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ενώ δεν υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο μοιάζει δεδομένο πως η Nova θα συνεχίζει να μεταδίδει τη Euroleague.

Παρά το ενδιαφέρον της Cosmote TV, η Nova έριξε στο τραπέζι την καλύτερη προσφορά, ενώ παράλληλα βοήθησε και το γεγονός ότι είχε… ξανασυνεργαστεί όλο αυτό το διάστημα με τη Euroleague, οπότε έκανε πιο εύκολη και την απόφαση να υπάρξει συμφωνία.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η συμφωνία αναμένεται να λάβει επίσημη μορφή πριν φύγει το 2022 και θα έχει ισχύ μέχρι το 2025 τουλάχιστον, ενώ η Nova θα έχει το προβάδισμα και σε τρία χρόνια για να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του συγκεκριμένου προϊόντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ