Ματς-παγίδα στη Γαλλία για τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό

Ματς-παγίδα στη Γαλλία για τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Γαλλία, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Βιλερμπάν με έναν και μόνο στόχο. Το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και τη 10η νίκη του.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» (22:00) για την 14η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να συνεχίσει τις μεγάλες εμφανίσεις και το σερί του, μετά τις εμφατικές νίκες με Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη Γαλλία και έχουν μια δύσκολη αποστολή κόντρα στη Βιλερμπάν, η οποία είναι σε καλή κατάσταση, όμως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός είναι σε απίθανη κατάσταση το τελευταίιο διάστημα και ψάχνει το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» και ταυτόχρονα τη 10η νίκη του που μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα ακόμη και να πατήσει στην κορυφή.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να διευρύνει το ροτέισον στα δύο τελευταία παιχνίδια κι έτσι οι παίκτες του θα είναι αρκετά φρέσκοι, ωστόσο και πάλι εκτός μάχης θα είναι ο Ταρίκ Μπλακ λόγω ίωσης.

Από την άλλη, η Βιλερμπάν βρίσκεται στο 5-8, αλλά προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες, επί της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και της Παρτιζάν στη Γαλλία. Ο Τι Τζέι Πάρκερ βασίζει πολλά στον πανύψηλο σέντερ Γιουσούφα Φαλ, τους γκαρντ Νάντο Ντε Κολό, Τζόνα Μάθιους και Ρετίν Ομπασοχάν, αλλά και τους φόργουορντ Ντέιβιντ Λάιτι και Αμίν Νουά.

Εκτός πλάνων παραμένει ο Λοβέρν για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπένχαμιν Χιμένεθ (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία).

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 15/12
Ζαλγκίρις Κάουνας-Ρεάλ Μαδρίτης 20:00
Ερυθρός Αστέρας-Αρμάνι Μιλάνο 20:00
Μπάγερν Μονάχου-Βαλένθια 21:30
Βιλερμπάν-Ολυμπιακός 22:00

Παρασκευή 16/12
Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια 19:45
Βίρτους Μπολόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:30
Παρτιζάν-Αναντολού Εφές 21:30
Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 21:30
Μονακό-Άλμπα Βερολίνου 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ