«Bόμβα» για το μέλλον του Ντόρσεϊ

«Bόμβα» για το μέλλον του Ντόρσεϊ

Όπως αναφέρουν από την Τουρκία, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Το σίριαλ με το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζεται με τους Τούρκους να εμπλέκουν ξανά τη Φενέρμπαχτσε με τον ομογενή γκαρντ.

Όπως αναφέρουν από τη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα το «Sports Digitale» η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον 26χρονο σκόρερ, με τον Έλληνα τεχνικό να τον θέλει για να συμπληρώσει με τους Νικ Καλάθη και Κώστα Αντετοκούνμπο την ελληνική παροικία.

«Ξέρω ότι ο προπονητής θέλει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Η δεύτερη μεταγραφή (σ.σ. της Φενέρμπαχτσε) μπορεί να είναι ο Ντόρσεϊ», ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μουράτ Ζορλού, μιλώντας για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα ο Ντόρσεϊ έχει αποφασίσει να περιμένει μέχρι το Ιανουάριο την ευκαιρία του για να βρεθεί στο ΝΒΑ, ειδάλλως θα ψάξει την επιστροφή του στην Ευρώπη, με τη Φενέρ να είναι ένα από τα φαβορί καθώς είχε ενδιαφερθεί για εκείνον και το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ