Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στην Ιταλία – Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους

Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στην Ιταλία – Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους

Ο Ολυμπιακός δυο μέρες μετά την ήττα από τη Μονακό κοντράρεται με τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία και θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βίρτους Μπολόνια εκτός έδρας (21:30) στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» και ψάχνει αντίδραση και επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα που υπέστη πριν από λίγες ώρες στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό.

Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στην Ιταλία με ρεκόρ 11-7 και με νίκη θα θέσουν γερές βάσεις για το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική διάρκεια. Ωστόσο πρόκειται για ένα παιχνίδι, όπου η ιταλική ομάδα «καίγεται» για νίκη για να μπει στο «κόλπο» για την οκτάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ωστόσο περιμένει από την ομάδα του να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο επιθετικό πρόσωπο.

Από την άλλη, η Βίρτους, με ρεκόρ 8-10, προέρχεται από εντός έδρας ήττα (77-87) από την Ζαλγκίρις. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναμένεται να μην έχει και πάλι διαθέσιμους τους Μάνιον και Αμπάς, ενώ αμφίβολος είναι ο Κορντινιέ που ήταν προχθές στη δωδεκάδα αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Την αναμέτρηση της Πέμπτης (21:30) θα διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου
Φενέρμπαχτσε-Μπάγερν 19:45
Ερυθρός Αστέρας-Μονακό 20:00
Άλμπα Βερολίνου-Ρεάλ Μαδρίτης 21:00
Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός 21:30

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:00
Βιλερμπάν-Βαλένθια 21:00
Παρτιζάν-Μπασκόνια 21:30
Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές 21:30
Αρμάνι Μιλάνο-Ζαλγκίρις Κάουνας 21:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ